havadurum

PRO-VET: Bilimsel Temelli, Güvenilir Beslenme!

Kedi ve köpeklerde beslenmenin doğru yapılması, evcil hayvanların yavruluk döneminden itibaren sağlıklı bir yaşam sürmeleri için oldukça önemli. Doğru mama seçimi ile beslenen sevimli dostlarımız, pek çok hastalığa karşı daha dayanıklı oldukları gibi, yaşam sürelerinin de uzamasını sağlayabilmek mümkün.

410

Avrupa'nın önde gelen markalarından olan PRO-VET, uzmanlar tarafından geliştirilen formülü ile evcil dostlarınızın ihtiyaçlarına tam olarak yanıt vermek için özel olarak hazırlanıyor. https://profpetmama.com/pro-vet/ adresinden inceleyebileceğiniz yüksek kalite standartlarında üretilen PRO-VET kedi ve köpek mamaları sayesinde, tüm evcil hayvanlarınızın en iyi ve sağlıklı şekilde beslenmesi sağlanıyor.

PRO-VET Kedi ve Köpek Mamalarının Farkı Ne?

PRO-VET, evcil hayvanlarınızın en iyi şekilde beslenmesini her şeyin önüne koyan bir marka olarak biliniyor. Hollandalı veterinerler tarafından geliştirilen formülleri sayesinde, kedi ve köpeklerin ihtiyaç duyduğu besini, en verimli şekilde alması sağlanıyor.

Tüm PRO-VET kedi ve köpek mamalarında yüksek kaliteli hammaddeler kullanılıyor. GDO içermeyen ve birinci sınıf malzemelerden, evcil hayvanların metabolizmasına uygun şekilde üretilen mamalar ile dostlarınızın her zaman mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri sağlanıyor.

PRO-VET Mama Çeşitleri Hangileri?

PRO-VET, pek çok özel ihtiyaca uygun şekilde formülize edilen geniş bir ürün yelpazesine sahip. Özellikle veteriner mamaları konusunda uzman olan marka, özel hassasiyetler taşıyan kedi ve köpeklerin en sağlıklı şekilde beslenebilmesi adına farklı ürün çeşitleri sunuyor.

PRO-VET Mobility

PRO-VET Mobility mama, eklem problemleri yaşayan evcil hayvanların daha rahat bir yaşam sürmesi adına özel olarak formüle edilen, eklem sağlığı destekleyici bir içeriğe sahip.

PRO-VET Intestinal

Sindirim hassasiyetine sahip kedi ve köpekler için özel olarak tasarlanan bu mama serisinde, dostlarınızın mide ve bağırsak sağlığı desteklenerek, yaşam kaliteleri artırılıyor.

PRO-VET Hipoalerjenik

Alerji, kalp hastalıkları ve benzeri sağlık problemleri yaşayan dostlarımız için geliştirilen bu özel veteriner maması ile bağışıklık sistemi en iyi şekilde destekleniyor.

PRO-VET Struvite

Sistit, idrar problemi ve benzeri sorunlar yaşayan sevimli dostlarımız için formüle edilen bu mama ile hem tedavi hem de önleyici etki elde edilebiliyor.

Daha çok sayıda farklı mama çeşitlerini ürün yelpazesinde sunan PRO-VET, Profpetmama güvencesi ile, uygun fiyatlarla hayvan severler ile buluşuyor.

(BÜLTEN)
Paylaş