havadurum

"Seleme Cenemeler" Diyen Kız Nerede, Öldü Mü? Elif Polat Hayranları Endişeli!

"Seleme Cenemeler" videosuyla fenomen olan Elif Polat'ın kaybolduğu iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Hayranları Elif Polat'tan haber bekliyor.

1741

Sosyal medyada "Seleme Cenemeler" videosuyla ünlenen Elif Polat'ın akıbeti merak konusu. Bir anda viral olan videonun ardından Elif Polat'tan haber alınamaması hayranlarını endişelendiriyor. Peki, Elif Polat'a ne oldu?

"Seleme Cenemeler" Kız Kimdir?

TikTok platformunda paylaştığı "Seleme Cenemeler" videosuyla 2023 yılında bir anda tanınan Elif Polat, kendine özgü konuşma tarzı ve hareketleriyle kısa sürede fenomen haline geldi. Videoda, "Selam aleyküm, ben Elif. Size 'seleme cenemeler' diyeceğim. Nasılsınız?" diye konuşan Elif Polat'ın samimi ve sempatik tavrı izleyiciler tarafından beğenildi. Video milyonlarca kez izlendi ve Elif Polat'a fenomenlik yolunu açtı.

Elif Polat, TikTok'ta 1.2 milyondan fazla takipçiye sahip. Videolarında günlük hayatından kesitler paylaşan Elif Polat, şarkı söylüyor, dans ediyor ve eğlenceli içerikler üretiyor. Fenomenliğinin yanında Elif Polat, lise eğitimine de devam ediyor.

Elif Polat'ın Ailesi Ne Diyor?

Elif Polat'ın ailesi resmi kurumlar veya konunun herhangi birmuhatabı tarafından bir açıklama yapılmış değil. Ünlü fenomenin yayınlarına neden ara verdiği ve akıbeti hakkında net bir bilgi bulunmuyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş