havadurum

Semizoğlu’ndan Başkan Yahya Göztepe’ye hayırlı olsun ziyareti

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

618

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde Bozcaada Belediye Başkanı seçilen Yahya Göztepe’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Belediye başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Şakir Kutluay, Meclis Üyesi İlke Diler ile Genel Sekreter Sema Sandal katıldı.

Ziyaret hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Öncelikle Bozcaada Belediye Başkanı olarak seçilen Yahya Göztepe’yi tebrik ediyorum. Kendisi aynı zamanda üyemiz, Bozcaada’da bir işletmeci ve ailesinin 6. kuşak temsilcisi. Dolayısı ile Ada’nın sorunlarını, yapılması gerekenleri bizden çok iyi biliyor. Bozcaadamız; 60 günlük turizm sezonunda 3000 kişi ile 1 milyon kişiye hizmet vermeye çalışıyor. Buna bağlı sorunları var. Nitelikli turizmi yaygınlaştırmak için uğraş veriyoruz. Coğrafi konumu ve ulaşıma bağlı olarak eğitimin olumsuz etkilenmesi ise çok daha önemli bir sorun. Sayın Göztepe’ye Bozcaadamız için yapılacak her çalışmada desteklerimizi ilettik. Ada’daki üyelerimizden bize gelen talep ve önerileri de paylaştık. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş