havadurum

Semizoğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketlerinden Kunt Plastiği tebrik etti

TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Kunt Plastik de yerini aldı. 

846

TOBB öncülüğünde, TEPAV ve TOBB ETÜ işbirliği ile belirlenen Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasında Çanakkale’nin önde gelen markalarından Kunt Plastik de yerini aldı. 2019 -2021 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda listeye giren 27 farklı ilden ve 35 ayrı sektörden 100 şirketin iki yılda ortalama büyüme oranı yüzde 569.

“İlimiz ve ülkemiz adına kendisi ile gurur duyduk”

TOBB tarafından düzenlenen törenle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu: “Meclis Üyemiz, genç girişimci kardeşimiz Burak Kunt’u gönülden tebrik ediyorum. Çok kritik ve firmaların küçülmeye girdiği bir dönemde Kunt Plastik’in cirosunun, istihdamının artması, Türkiye’de milli gelir artışının kat kat üzerinde bir performans göstermesi, bu süreci büyüyerek geçirmesi büyük bir başarıdır. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimiz ve ülkemiz adına kendisi ile gurur duyduk. Başarılarının artarak devamını diliyorum.” dedi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş