havadurum

TFF'den ihale iptal kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1. Lig yayın ihalesinin iptal edildiğini açıkladı. AÇıklamada, "İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması dolayısıyla Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alınmıştır" denildi.

764

Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları ihalesinin iptal edildiğini duyurdu. İhale için verilen teklif bedellerinin yetersiz bulunması nedeniyle Yayın İhale Komisyonu'nca ihalenin iptali yönünde tavsiye kararı alındı. Bu karar, TFF Yönetim Kurulu tarafından değerlendirilerek onaylandı.

Yayın İhale Komisyonu'nun gelen teklifleri yetersiz bulması üzerine alınan iptal kararı doğrultusunda, TFF Yönetim Kurulu tarafından Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının devri için yeni bir süre belirlendi. Buna göre, ilgili tarafların 2 Mart 2024 Cumartesi günü saat 13.00'e kadar tekliflerini iletmeleri gerekiyor.

Yayın ihalesinin muhammen bedeli ve diğer kriterler konusunda Yayın İhale Komisyonu'nun önerileri doğrultusunda belirlenmiş olup, bu şartların sağlanması halinde yayın haklarının devri gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamaya göre, Süper Lig ve 1. Lig yayın haklarının kapsamı ile ilgili ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 01.03.2024 saat 17.00'ye kadar Türkiye Futbol Federasyonu ile iletişime geçmeleri gerekiyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş