havadurum

Turkcell 30. Yıl Hediyesi: 30 Yıl Hatırası Bir Kampanya!

Turkcell, 30. yılını kutlamak için yepyeni bir hediye uygulamasına start verdi! Bu özel kampanya ile aboneler, internet, dakika ve SMS paketlerini ikiye katlayarak unutulmaz bir kutlama yaşayacaklar. Peki, Turkcell 30 yıl hediyesi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

1170

Türkiye'nin en köklü GSM operatörlerinden Turkcell, 30. yılını kutluyor! Bu özel kutlama kapsamında abonelerine unutulmaz bir hediye sunuyor: Turkcell 30 Yıl Hediye Uygulaması! Bu uygulama sayesinde aboneler, internet, dakika ve SMS paketlerini ikiye katlayarak inanılmaz avantajlar elde edebilirler.

Turkcell 30 Yıl Hediyesi Nedir?

Turkcell 30 Yıl Hediyesi, Turkcell'in 30. yılını kutlamak için abonelerine sunduğu özel bir kampanyadır. Bu kampanya kapsamında aboneler, mevcut internet, dakika ve SMS paketlerini ikiye katlayarak daha fazla iletişim ve eğlence imkanı elde edebilirler.

Turkcell 30 Yıl Hediyesi Nasıl Alınır?

Turkcell 30. yıl hediyesinden faydalanmak son derece basit. Abonelerin tek yapması gereken cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne "30YIL" yazıp 2222'ye göndermeleri. Bu işlem sonucunda, mevcut paketlerindeki internet, dakika ve SMS hakları ikiye katlanarak keyifli bir kullanıma kavuşacaklar.

Kampanya Ne Zaman Sonuçlanacak?

Turkcell 30. yıl hediyesi kampanyası, 31 Mayıs 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar tüm Turkcell aboneleri, kampanyadan faydalanarak paketlerini ikiye katlama şansını yakalayabilecekler.

Turkcell 30. Yıl Hediyesi Kampanyası Kimlere Uygulanıyor?

Turkcell 30. yıl hediyesi kampanyası, tüm Turkcell faturalı ve ön ödemeli hat abonelerine sunulmaktadır. Kampanyadan faydalanmak için herhangi bir özel şart aranmamaktadır.

Turkcell 30. Yıl Hediyesi Hakkında Bilinmesi Gerekenler:

  • Kampanyadan her abone sadece bir defa faydalanabilir.
  • Kampanyada kazanılan ek internet, dakika ve SMS hakları, mevcut paketin bitim tarihiyle sınırlıdır.
  • Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için Turkcell Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Turkcell 30. Yıl Hediyesi ile İnternetinizi, Dakikalarınızı ve SMS Haklarınızı İkiye Katlayın!

Turkcell 30. yıl hediyesi kampanyası ile internette daha fazla zaman geçirebilir, sevdiklerinizle daha uzun süre konuşabilir ve SMS ile daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Bu özel kampanyayı kaçırmayın ve Turkcell'in 30. yılını unutulmaz bir şekilde kutlayın!

(ATİLLA AKIN)
Paylaş