havadurum

“Türkiye’nin peynir başkenti Ezine”

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel Ezine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali’ne ilişkin “Türkiye’nin peynir başkenti Ezine’mizde yapılan festival her yıl devam edecek” dedi.

991

Ezine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel; “Ezine'mizin gururu olan Peynirin Başkenti, Ziraat Odası himayesinde düzenlenen Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali, Ezine Belediyesi kapalı pazaryerinde gerçekleşti. Bu önemli etkinliğin ev sahipliğini yapmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadık. Ezine’mizin markalaşmış isim değerinin olduğuna hep birlikte bir kez daha şahit olduk. İlçemizde yapılan festivalimize olan ilgi ve yoğunluk tertip komitesini mutlu etti. Her zaman dediğimiz gibi, belki Peynirin başkenti Ezine’mizi Çanakkale ilinin en büyük ilçesi dedirtme durumu olmayabilir. Ezine’mizi şehrin en yaşanabilir, en modern, sosyal yaşantısı en yüksek ilçe yapmak için ve var gücümüzle tüm çalışma arkadaşlarımız ve kıymetli sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikte İlçemizi daha üst seviyelere çıkarmak için durmadan çalışacağız” dedi.

“Festival ve Organizasyonların devamı gelecek”

Bu tür etkinliklerin devam edeceğine işaret eden Yüksel; “Türkiye’nin peynir başkenti Ezine’mizde yapılan festival ve organizasyonların ilçe ekonomisine can verdiğini söyleyen esnaflarımıza buradan bu tür festival ve organizasyonlarımızın her yıl devam edeceği müjdesini de vermek istiyorum. Ezine Gıda, Hayvancılık ve Tarım Teknolojileri Festivali organizasyonunun oluşmasında büyük emeği geçen Ezine Kaymakamımız Yunus Kızılgüneş’e, Ezine Ziraat Odası Başkanımız Serkan Zehir ve yönetim kurulu üyelerine özverili katkıları ve desteklerinden dolayı tüm sivil toplum kuruluşlarımıza başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş