havadurum

Ünal Özcan'dan Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Ünal Özcan'ın mesajında, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam alemine, ülkeye ve özellikle esnaf ve sanatkarlarımıza sağlık, huzur ve bereket getirmesi dileği ön plana çıkıyor.

1194

Çanakkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, mübarek Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Özcan, bayramın tüm İslam aleminde ve ülkede huzur, sağlık ve bereket getirmesi temennisinde bulundu. İçten dileklerini paylaşırken, esnaf ve sanatkarların önemine vurgu yaptı.

ÖzcanEsnaf ve Sanatkarlarımızın ve halkımızın Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum! Bu özel gün vesilesiyle, dualarımızın kabul olması ve niyetlerimizin hayırlara vesile olması için Rabbimize dua ediyorum. Tüm İslam aleminin, ülkemizin ve siz değerli esnaf ve sanatkar kardeşlerimin bayramını kutluyor, sağlık, huzur, barış ve bereket dolu günler diliyorum. Bu mübarek günlerde, toplum olarak birbirimize daha fazla kenetlenmemiz, sevgi ve saygı dolu bir birliktelik içinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. Ramazan Bayramı, bizlere yardımlaşma ve paylaşma ruhunu hatırlatır. Bu nedenle, etrafımızdaki insanlara karşı daha anlayışlı ve sevgi dolu olmalıyız.

Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği olarak, her zaman siz esnafımızın yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Sizlerin haklarını korumak ve işlerinizi geliştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sorunlarınızı dinlemek ve çözüm bulmak için her zaman sizin yanınızda olacağım. Bu vesileyle, bir kez daha Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi temenni ederim. Bayramınız kutlu olsun!” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş