havadurum

Vali Aktaş çocukların güvenliği için okulları denetledi

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasının ardından Çanakkale’de bulunan okulları ziyaret etti.

1175

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminin başlaması dolayısıyla Cevatpaşa Ortaokulu, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Vahit Tuna Anadolu Lisesini ziyaret etti. Vali Aktaş, öğrencilerin huzur ve güven ortamında eğitim öğretim faaliyetlerine devam edebilmeleri için gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade etti.

Vali Aktaş’tan Öğrenci ve Öğretmenlere Başarı Dilekleri

Vali İlhami Aktaş, ziyaret ettiği okullarda öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencilerin derslerine ve geleceklerine ilişkin sorularını yanıtlayan Vali Aktaş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi’nin başarılarla dolu ve hayırlı geçmesi temennisinde bulundu. Öğretmenlere de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Aktaş, eğitim kalitesinin artırılması için yapılan çalışmaları desteklediklerini belirtti.

Vali Aktaş’tan Okul Müdürlerine Bilgi Alışverişi

Vali İlhami Aktaş, ziyaretlerinde okul müdürleri ile de görüştü. Cevatpaşa Ortaokulu Müdürü Elif Dilara Güler, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ergun Şen ve Vahit Tuna Anadolu Lisesi Müdürü Turgut Yazar, okulların fiziki durumu ve eğitim durumu hakkında Vali Aktaş’a bilgi verdiler. Vali Aktaş, okulların ihtiyaçlarının karşılanması ve eksikliklerinin giderilmesi için ilgili kurumlarla işbirliği içinde olduklarını söyledi.

Vali Aktaş’tan Trafik Tedbirleri ve Servis Denetimi

Vali İlhami Aktaş, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi’nin huzur ve güven içinde sürdürülmesi amacıyla alınan trafik tedbirlerini ve okul servisleri denetim uygulamasını yerinde inceledi. Cevatpaşa Ortaokulu, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Vahit Tuna Anadolu Lisesi önünde görevli polis memurlarından alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Aktaş, görevli polis memurlarına çalışmalarında başarılar diledi. Vali Aktaş, trafik kurallarına uyulması ve servis araçlarının denetlenmesi konusunda hassasiyet gösterilmesini istedi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş