havadurum

Yalı Çapkını yeni sezon ne zaman başlayacak?

Yalı Çapkını 2. sezon tarihi belli oldu mu? Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Yeni gelişmeler neler? Star TV'nin beğenilen dizisi Yalı Çapkını, sezon finalinin ardından izleyicileri merak içinde bıraktı. 9 Haziran'da sezon finali yaparak ekranlara veda eden dizi, yeni sezon tarihi ve gelişmeleri ile ilgili soruları beraberinde getirdi. Yeni sezon ne zaman başlayacak? Hangi gelişmeler izleyicileri bekliyor? Detaylar haberimizde.

692
Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını, 9 Haziran Cuma günü sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezonu için tarih araştırmaları başladı. Peki, Yalı Çapkını ne zaman başlayacak? Yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Yalı Çapkını Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezon tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak dizinin başrol oyuncularından Afra Saraçoğlu, 15 Ağustos haftasında çekimlerin başlayacağını duyurmuştu. Kadrosuna yeni isimlerin dahil olacağı Yalı Çapkını dizisinin eylül ayında kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor.

Yalı Çapkını Konusu

Yalı Çapkını dizisi, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin direği Halis Ağa'nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit'in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediniyor. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa'nın en büyük gelini İfakat'in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep'te Korhan Ailesi'nin gelini olmaya uygun bulunan Suna'nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna'yı hem de kardeşi Seyran'ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

Yeni Sezon Öncesi Senarist Değişikliği

Yalı Çapkını dizisinde yeni sezon öncesi senarist değişikliği yaşandı. Mehmet Barış Günger yerine Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay geldi. Dizinin yeni senaristleri, izleyicileri şaşırtacak ve heyecanlandıracak bir senaryo hazırladıklarını söylediler.

Yalı Çapkını Sezon Finalinde Neler Oldu?

Yalı Çapkını 36. bölümünde Seyran ile kaçmaya çalışan Ferit'in Tarık tarafından vurulması damga vurdu. Ferit'in akıbetini merak eden izleyiciler heyecanla yeni sezonun ilk bölümünü bekliyor. Dizinin sezon finalinde ayrıca Fuat'ın ölümü, Suna'nın Saffet'le evlenmesi, Abidin'in kahrolması gibi olaylar da yaşandı.

Yalı Çapkını Gerçek Hayat Hikayesi Nedir?

Yalı Çapkını dizisi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Kitap, İstanbul'da yaşayan zengin bir ailenin oğlu olan Halil'in hikayesini anlatır. Halil, kadınlarla ilişkileri konusunda sorunlu bir karakterdir ve ailesi tarafından sık sık eleştirilir. Kitapta Halil'in aşk hayatına giren Leyla ve Melek isimli iki kadın vardır.

Yalı Çapkını Hangi Günler Çekiliyor?

Yalı Çapkını dizisinin çekimleri, haftanın belirli günlerinde gerçekleştiriliyor. Dizinin çekimleri genellikle İstanbul'da yapılıyor. Dizinin bazı sahneleri ise Gaziantep'te çekiliyor2. Dizinin yeni sezon çekimleri 15 Ağustos haftasında başladı.

Fuat Karakteri Öldü Mü?

Yalı Çapkını dizisinin sevilen karakterlerinden Fuat, 36. bölümde öldü. Fuat, Tarık'ın adamları tarafından vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Ancak doktorlar Fuat'ı kurtaramadı. Fuat'ın ölümü, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu.

Yeni Sezondan İlk Kare Geldi Mi?

Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonundan ilk kare geldi. Dizinin Instagram hesabından paylaşılan fotoğrafta, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in setteki ilk gününden bir poz verdiği görüldü. Fotoğraf, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Dizinin hayranları, yeni sezonda Seyran ve Ferit'in yaşayacaklarını merak ediyor.
(Erhan Taylan)
Paylaş