havadurum

Yasin Cengiz Öldü Mü? TikTok Fenomeni Hakkında Merak Edilenler

Yasin Cengiz'in ölüm iddiaları gündemi salladı. Peki, Yasin Cengiz öldü mü? Şibili şibili dom dom şarkısıyla ünlenen TikTok fenomeni hakkında merak edilenler…

114299

TikTok’ta göbek şovu yaparak milyonlarca takipçiye ulaşan Yasin Cengiz, ölüm iddialarıyla gündeme geldi. Peki, Yasin Cengiz öldü mü? Yasin Cengiz kimdir? Yasin Cengiz kaç yaşında? Yasin Cengiz ne iş yapıyor? Yasin Cengiz ne ile tanınıyor? İşte, TikTok fenomeni hakkında merak edilenler…

Yasin Cengiz Öldü Mü?

Yasin Cengiz hakkında sosyal medyada çıkan ölüm iddiaları asılsız çıktı. TikTok fenomeni olan Yasin Cengiz, hayatını kaybetmedi. Bu iddiaların kaynağı ise bilinmiyor. Yasin Cengiz, son olarak 28 Ağustos 2023 tarihinde TikTok hesabından bir video paylaştı.

Yasin Cengiz Kimdir?

Yasin Cengiz, 1 Ocak 1994 yılında Kayseri’de doğdu. Tarlada çalışırken çektiği videolarla ünlenen Yasin Cengiz, TikTok’ta aynı şarkıda aynı ritimlerle göbek şovu yaparak dünyaca tanınan bir fenomen haline geldi. Şibili şibili dom dom şarkısıyla göbeğini oynatan Yasin Cengiz, ünü Türkiye sınırlarını aşarak Azerbaycan’dan Dubai’ye kadar pek çok ülkeye gitti.

Yasin Cengiz Kaç Yaşında?

Yasin Cengiz, 2023 yılı itibariyle 29 yaşındadır. Kayseri’de doğan ve büyüyen Yasin Cengiz, ilkokul mezunudur. Tarlada çalışırken çektiği videolarla sosyal medyada ünlenen Yasin Cengiz, daha sonra profesyonel olarak TikTok videoları çekmeye başladı.

Yasin Cengiz Ne İş Yapıyor?

Yasin Cengiz, TikTok fenomeni olarak tanınmaktadır. Göbek şovu yapmak için büyük açılışlara giden ve ünlü isimlerle videolar çeken Yasin Cengiz, aynı zamanda bir girişimcidir. Kendi markasını kurarak göbek şovu yaptığı kıyafetleri satmaktadır. Ayrıca müzikal bir yeteneği de olan Yasin Cengiz, kendi şarkılarını da yayınlamaktadır.

Yasin Cengiz Ne İle Tanınıyor?

Yasin Cengiz, TikTok’ta göbek şovu yaparak tanınmıştır. Şibili şibili dom dom şarkısıyla göbeğini oynatan ve milyonlarca izlenme alan Yasin Cengiz, “göbek şovu yapan adam” olarak anılmaktadır. Pascal Nouma, Beşiktaş’ın yıldızı Gedson Fernandes ve CZN Burak gibi diğer ünlülerle birlikte videolar çeken Yasin Cengiz, TikTok’ta 14.5 milyon takipçiye ve 181.5 milyon beğeniye sahiptir. (Haber Merkezi)

Paylaş