havadurum

Yem Bitkileri Üreticileri Dikkat! 2024 Yılı Destekleme Başvuruları İçin Süreç Başladı!

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından önemli bir duyuru yapıldı; 2024 Yılı Yem Bitkileri Destekleme Başvuruları başladı.

985

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2024 Yılı Yem Bitkileri Destekleme Başvurularının başladığını duyurdu. Resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada, çiftçilere önemli bir hatırlatma yapıldı. 2024 Yılı Yem Bitkisi Desteğinden faydalanmak isteyen üreticilerin, hasat öncesinde il/ilçe tarım ve orman müdürlüklerine başvuruda bulunmaları gerektiği vurgulandı.

2024 Yılı Yem Bitkileri Destekleme Başvuruları başladı! Tarım sektöründe faaliyet gösteren çiftçilerimizin bu destekten faydalanmaları için önemli bir adım atılmıştır. Ancak, mağduriyet yaşanmaması adına belirli bir prosedürün takip edilmesi gerekmektedir. Yem bitkisini hasat etmeden önce başvuru yapılması zorunlu bir adımdır. Bu nedenle, il/ilçe tarım ve orman müdürlüklerine erken başvuruda bulunmanız önem arz etmektedir. Unutmayın, zamanında yapılan başvurular ile destekten tam anlamıyla faydalanabilirsiniz. Bu destek, sektörümüzün gelişimi ve üretim kapasitesinin artırılması adına önemli bir adımdır.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş