havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

AKP'NİN TÜRK HALKINA UYGULADIĞI ZEKA TESTİ

Gelişmiş ülkelerde çocuk doğduğundan orta öğretimin sonuna dek yeteneği ve zekâ seviyesi takip edilir. Yeteneği müzik, resim gibi güzel sanatlara veya Fen, Kimya, Matematik, fen bilimlerine mi yatkın olduğu, zeka seviyesi de olayları algılama hızı, çeşitli zeka oyunlarıyla ölçülür. Çocuk ona göre yönlendirilir, her insanın yeteneği ve zekâsı aynı olamıyor kiminin zekâsı üstün, orta veya geri zekâlı olabildiği gibi kültür, ilim dalında da ancak okur-yazar olanı, profesör seviyesine kadar yükselebilen yeteneğe ulaşabilir.

513

 

 

                14 yıl boyunca siyaset arenasında at oynatan, AKP siyasi partisi en küçük biriminden, en üst birimine kadar her gün Türk halkının zekâ ve yeteneğini test ediyor, ona göre stratejisini bugüne dek sürdürüyor.

                Yerel yöneticilerinden AKP nin ithal milletvekili avukat Bülent Turan AKP, T.B.M.M. AKP grup başkanlığı gibi büyük gurur kaynağı görevli, C.H.P lideri Kılıçdaroğluna şehit cenazesinde önüne İtalya Mafya babalarının usulü tabanca kurşunu fırlatmasını “doğal tepki” olarak yorumlaması kendi adına değil AKP grubu adına ifade etmesine tek AKP milletvekili kendi kişisel görüşüdür diyemediğine göre aynı düşüncede oldukları sonucu çıkar. Türk halkının 2 kişiden birinin zekâ testi sonucu başarılı sayılırlar. Kendisi sabıkalının vekilliğini alsın AKP yüzde 60 şı aşar.

                Bir de kibar, centilmen, tarafsız, çalışkan, mütevazı, özverili, insan sevgisiyle dolu vefalı seçilmiş daha öncekiler atanmış 11 in 12 ncisinin Türk halkından küçük bir ricası var, başkanlık rejimi Necip Türk milletimiz yüzde 98 lere evet der. Her toplumda yüzde 2 geri zekâlı bulunur.

                Hoşçakalınız.