havadurum

Bayram, iş adamları ile buluştu

756

 İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram ÇASİAD Yönetim Kurulu toplantısına katılarak işadamlarıyla bir araya geldi. Ziyarete, İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İlçe Başkanı Mustafa Kemal Karaduman ve İyi Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram ile kalabalık bir heyet katıldı. ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan İyi Parti heyeti, hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler sundular. İyi Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ise ÇASİAD’ın etkin çalışmalar yapan bir STK olduğuna dikkat çekti.


“ÇASİAD ile etkin bir iletişimim var”
İYİ Parti Kepez Belediye Başkan Adayı Gökhan Bayram, yaptığı konuşmada; “Ben merhum Tuğrul Aksoy’dan beri ÇASİAD’a katkı sunuyorum. Hemen hemen tüm başkanların çalışmalarında destek verdim. TÜSİAD ve GÜNMARSİFED ile etkileşimlerinizde işin bir ucundan tuttum. Belediye Başkanı olursam bundan sonra da katkılarım artarak devam edecektir. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır. Adaylar içinde sizinle en iyi etkileşimi olan benim” dedi.
 
“Yerel yönetim ve iş alemi ilişkisini geliştireceğiz”
Bayram; “Ben Gaziantep Modelinin peşindeyim. Bu model yerel yönetim-işadamı ilişkisinin örneğidir. İş dünyasının geldiği seviye kendi marifetiyledir. Buna belediye omuz vermelidir. Burada şehir kazanmalıdır. Ekonominin durumu ortada. Ben Kepezimde istihdamın peşindeyim. Yatırım istiyorum. Biz size destek sunacağız. Sizde şehrin modernleşmesine ve istihdamına destek veriniz” dedi. 
(Haber Merkezi)
Paylaş