havadurum

İş başı eğitimi için harekete geçildi

“İş’te Pratiğin Gücü Mesleki Eğitimde Uygulamalı Eğitim” çalıştayı gerçekleştirildi.

336

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen “İş’te Pratiğin Gücü Mesleki Eğitimde Uygulamalı Eğitim Çalıştayı” Çanakkale Teknik Bilimler MYO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan çalıştaya; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Çanakkale İŞKUR Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Dr. İsmail Satmaz, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

“İş başı eğitimine geçmek üzere hareket ediyoruz”

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, iş başı eğitimi sayesinde öğrencilerin mesleğine uyum sağlaması, kendilerine duyduğu güvenin artması ve mesleğine ilişkin motivasyon kazanması açısından son derece önemli olduğunu belirterek; “Üniversite olarak iş sahası olan tüm programlarımızda iş başı eğitimine geçmek üzere hareket ediyoruz. Bu çalıştay çalışmalarımıza destek veren değerli bir etkinlik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İki gün süren çalıştayda, “3+1 eğitim-öğretim sistemi”, “teknoprak” ve “işletmede mesleki eğitim” konuları hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş