havadurum

Çanakkale'ye yeni bir güzellik anlayışı getiriyor

616

 

Meltemce Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi, Estetisyen ve Güzellik Koçu Meltem Ertin, gazetemiz Çanakkale OLAY’a özel açıklamalarda bulundu. Kendisi, sahibi Meltemce Estetik ve Güzellik Merkezi ve güzellik-estetik konularında açıklamalarda bulunan Ertin, “Eğitimi ve öğretimi bitirdikten sonra özellikle güzellik üzerine eğitimlere seminerlere katıldım. Almış olduğum eğitimle yetinmeyip üzerine daha fazlasını koyarak cilt bakımı ve vücut bakımları hakkında danışmanlık ve yöneticilik yaptım” diyerek alanındaki uzmanlığını ifade etti. Meltemce Estetik ve Güzellik Merkezi’nin, 13 yıllık bir deneyim sonucu kurulduğunu dile getiren Ertin, “Çalışma Hayatım boyunca güzellik, sağlık ve estetik söylemine farklı bir tarz getirmeyi amaçladım. Mesleki hayatım boyunca kadına ve güzelliğine Yönelik çalıştım. Başarılarımı ve bilgilerimi kendi çatım altında toplamak iste-dim” şeklinde konuştu. 

Merkezde hangi hizmetler veriliyor? 

Meltemce Estetik ve Güzellik Merkezi’ni Gazetemiz Haber Merkezine gezdirerek tanıtan Estetisyen ve Güzellik Koçu Ertin, “Merkezimizde son sistem epilasyon ve depilasyon uygulamaları, medikal cilt bakımları yanı sıra özel maskeler, led maske, ışık peeling, akne -leke tedavileri, kırışıklık tedavileri, zayıflama ve bölgesel zayıflama, saç simülasyon , ipek kirpik, kaş tasarımı, vb... uygulamalarımız mevcuttur” dedi. Ertin, ayrıca, “Bu Merkezin diğer merkezlerinden en önemli farkları özellikleri nelerdir? Bilinen güzellik salonlarından farklı bir hizmet benimsenmiştir. Sadece Çanakkale’de ilk kez Kadınlara özel hizmet verilecek olmasıdır. Tüm hizmetlerimizi sadece kadınlara özel olarak hijyen standartlarının korunduğu rahatlatıcı atmosferi ve profesyonel uygulayıcıları, kullanılan ürün ve ekipmanlardaki yüksek kalite özgüven hizmet anlayışı ile Meltemce Estetik Çanakkale ye yeni bir güzellik anlayışı getirecek” ifadelerine yer verdi. 
 
 
“Amacımız müşterilerimizi en uygun fiyatlar ile en profesyonel kişilerle bu hizmetlere ulaşmasını sağlamaktır” 
Meltemce Estetik ve Güzellik Merkezi’nde cihazlarla ilgili olarak da bilgiler veren, Meltemce Estetik ve Güzellik Merkezi sahibi, Estetisyen ve Güzellik Koçu Meltem Ertin, “En son teknolojilerle hizmet verilecektir. Özellikle 2017 modellerin bulunduğu cihazlarla, kaliteli güvenli ve uygun fiyatlarla kadınlarımızın yüzünü güldüreceğiz. 4 mevsim buz başlıklı epilasyon ile her an mutlu hissedecekler. Artık mevsim beklemeden istedikleri gibi epilasyon yaptırabilecekler, bunun yanında en iyi ürünleri kullanıp Cilt bakımları, led maske (akne ve kırışıklık tedavileri) mikroderbrazyon (iğnesiz mezoterapi ile kırışıklık cilt canlandırma, yüz liftingi, derinlemesine peeling, cilt gençleştirme) dermapen ile (geniş gözenek leke ve akne tedavileri) CFK radyofrekans ile cildi toparlama ve sıkılaştırma cilt ve vücut uygulamaları, Cly. Soğuk lipoliz+kavitasyon 2017 kasası ile tek bir cihazla beraberinde yapılabiliyor. Çanakkale de değil Türkiye de ilk kez Meltemce Estetik farkı ile bayanlarımız kilolardan kurtulacaklar. Saç simülasyonu ( saç pigmentasyonu ya da saç dövmesi) bir çok bayanımızın kellik ve saçlarındaki açılmayı çözümleyeceğiz” ifadelerine yer verdi. “Kaş tasarımı ile doğru teknik ve doğru cihazla kıl tekniği ve pudralama ile renklenecek” diyen Ertin, “3D ipek kirpik uygulamaları ile ipek lifting ile bakışlar farklı olacaktır. ‘Bu tip merkezler genelde pahalı olduğu düşüncesiyle gelmek isteyip de gelemeyenler olabilir’ derseniz ise; özellikle vurguluyorum ki fiyat politikamız kadınlarımızın korkmadan uğrayabileceği bilgi alabileceği ve sıcacık güler yüzlü ekibimizle sohbet edip ücretsiz cilt ve vücut analizlerinin yapma imkanına sahip olabilecekler. Bu farkı hissetmek için kentimizin kadınlarını aramızda görmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 
(Oya Koyuncu-Zeynep Kocaman)
 
Paylaş