havadurum

Fuat Gökhan

1501
DİNİ SAPIKLIĞI POLİTİKAYA ALET EDEN ORTADOĞUNUN HALİ
               Yalnız İslam dincileri değil, Yahudi, Hristiyan, Put Perestlerin din sömürücüleri asılar boyu tapalarını rahat yönetmişlerdir. Ne zaman teknolojik, beyinsel, ruhsal gelişmişlik çağına girilmiş, Hıristiyanlar reform ve Rönesans devrimleriyle din ile devlet ve toplum yönetimini ayırıp toplumun düşünce ve istekleri istikametinde demokrasi rejiminin insan onur ve özgür yapısına daha uygun olacağına karar verilmiş, daha özgür, daha onurlu, her çeşit sapıklığa karşı bir yönetim rejimi bulununcaya kadar çağımızın en güzel yönetimi demokratik, laik, özgürlükçü demokrasiye devam.
                Yalnız, nasıl kendi yaptığı taştan, topraktan yaptıkları putların sonradan insanlığa mutluluk getirmediği anlaşılmışsa, kendi seçtiklerine kendileri tapan demokrasi sapıkları da bir gün bu yanlışlığın farkına varıp, kendilerinin seçtikleri başbakan, bakan, milletvekili, belediye başkan ve meclis üyelerinin vekil, kendilerinin asıl olduğunu anladıklarında gerçek demokrasinin mutluluğuna erecekler.
                Bugün Ülke’mizi yönetenler taksim Gezi Eylemlerini anlayacaklar, Ortadoğu ve diğer Müslüman Ülke’lerdeki 21nci yüzyılda yaşanan vahşet ve din mezhep ayrıcalığının ne nedeni olduğunu anlayacaklar. Bir gün Allah razı olsun Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları deyip Laik Cumhuriyeti bize hediye etmişler dediklerinde, iş işten geçmiş olmasın. Ankara’da Anıtkabir’de sap gibi dikilmeyip, Kırmızı-Beyaz bir demet karanfil bırakma erdemine ererler. Her olayın altında İsrail’i arama aymazlığından uyanırlar.
                Hoşçakalınız…