havadurum

Kredi sorunları için fikir alışverişinde bulunuldu

2433
Albaraka Türk Şube Müdürü Murat Aslan, Kuveyt Türk Şube Müdürü Harun Kuş, Türkiye Finans Şube Müdürü Mehtap Balyemez ve Ziraat Katılım Şube Müdürü Mustafa Erdoğan, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu`nu ziyaret etti. Bunun yanı sıra Semizoğlu, Sööz Karavan Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.`den Sözmen Özmen ve Ersöz Duran`ı da ağırladı.
 
"Üretim ve yatırım süreçlerinin en temel gündemi krediler"
Katılım Bankalarının Şube Müdürleri, ÇTSO Başkanı Semizoğlu ile oda üyelerine özel üretim ve yatırım kaynaklı kredi sorunları için sunulacak çözümler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Başkan Semizoğlu: "Öncelikle böyle genç bir ekibin beni ziyaret etmesinden mutluluk duydum. Üyelerimizin üretim ve yatırım süreçlerinin en temel gündemi krediler oluyor. Bu konuda karşılıklı görüş alış verişi yapabiliyor olmamız hepimize katkı sağlayacaktır" sözlerine yer verdi.
 
Projeleri aktardılar
Sööz Karavan Sanayi ve Ticaret Şirket yetkililerinden Sözmen Özmen ve Ersöz Duran, Semizoğlu ve ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Berkin Karaca`yı ziyaret etti. Ziyarette; Sööz Karavan Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.`den Sözmen Özmen, Çanakkale TSO`nun kendilerine sağladığı katkılardan dolayı Çanakkale TSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu`na teşekkürlerini iletirken önümüzdeki günlerde gerçekleştirmesi planlanan projeleri de aktardı.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş