havadurum
Yusuf Sonkurt

yusuf@canakkaleolay.com

RIZA SARRAF'IN ARKASINDA KAPI GİBİ OBAMA DAYI'SI VAR

Hani şu türkücünün kocası, cari açığımızı yüzde 15 kapatan, hayırsever, T.C. bakanlarınca plaketle ödüllendirilen, kutu-kutu milyonlarca, bayram şekerleri arasında 100 binlerce, 7 çelik kasada milyonlarca doları, 700 bin liralık kol saati hediye eden geçen yılların bonkör altın çocuğu Rıza Sarraf kapağı Amerika'ya atıp Barac Obama dayısına sığınıp aklanacak, ülkemizde AK'lanmak tehlikeye düştü.

674

  7 Haziran seçimleri ilk sinyalini verdi, Türk halkına güven olmaz, bir gecede rüzgâr değişir en güvenli liman ver elini Amerika.

                Siz bakmayın Amerikan paralelci savcı “Wall-Strett” savcısı olduğuna babası Hindu, annesi Şit cemaatçi, Obama dayısı bir işaret çakar, ertesi gün soluğu Teksas’da alır. Yerine Obama’ya ve partisine sempati duyan savcı atanır. 4 Nisan’da hâkim karşısına çıkacak eğer tahliye etmezse hâkimler ertesi günü ya açığa alınıp paralelcilere yataklık yapmak suçlamasıyla yargılanmaları sağlanacak, tutuklayan ellerine kelepçe takan polis müdürleri istihbarat müdürleri 200 bin polis hallaç pamuğu gibi atılıp A.B.D.’nin en ücra birimlerine postalayıp, polis akademilerini kapatıp, 6 ay eğitimden sonra A.B.D. federasyonuna fedai yetiştirip Obama’nı askerleyiz slagonuyla Amerika halkının can ve mal güvenliğini sağlarlar.

                Rıza Sarraf bülbül olur, ötmeye başlar. Dayı Obama büyük bir keyifle bu şahane sesi tüm dünyaya dinletir, ya benden yanasın ya domuzdan yanasın deyip sıtmaya razı olursun.

                Rıza Sarraf kendi arzusu ve başına gelecekleri Amerikan kurallarını bilmeyecek kadar saf ve akılsız değil, bazı yazarçizerler saflığına tezgâha kumpasa getirildi diyorlar, onun adı Rıza Sarraf, bizde saflık saf-saf.

                Hoşçakalınız.