havadurum

Ruşen Fuat Gökhan

1539
SÖZÜN GELİŞİ
 
Ah.Ka.Pe. oyları aman Ma.Ha.Pe’ye gitmesin. E, zamanımızda kibarlık olsun, incelik olsun diye, Ce.He.Pe, Ca.Ha.Pe, Me.He.Pe’de Ma.Ha.Pe’ye dönüşünce AKP’ye haksızlık olmasın diye Ah.Ka.Pe diye nezaket göstermeliyiz. Nasıl ki düne kadar can-ciğer kardeşimiz, hatta Bakanlar Kurulu toplantımızı Şam’da yapacak kadar kardeş Ülke Suriye’nin iktidardaki Başkan’ı Esat adı Eset olduysa, son günlerin kibar deyimine çevrildiyse, şu Eset kafasızı önerimizi kabul edip halkını, vatanını bırakıp bir Avrupa hatta Amerika’ya sığınmayı kabullenmesi, önce bizi yaktı, sonra kendini… Ah Eset ah, yaktın bizi ileride komşu olur çoluk çombalak bir arada dünyada cenneti yaşardık. Ah Eset Ah! Ne güzel Suriye’nin kuzeyindeki, bizim Güneydoğudaki, İran’ın güneyindeki Kürtler birleşip büyük Kürdistan’ı kurup, İsrail’in başına bela yapacaktık. Ah Eset Ah! Billahi bunun günahını vallahi çekeceksin.
Şimdi bizi Sayın Abdullah Öcalan’la bir masaya oturmak zorunda bıraktın. Oturmakta bir mahsur yokta, ya bizim Ah.Ka.Pe deki milliyetçiler uyanırda, Ma.Ha.Pe’ye kaçarlarsa ayıkla pirincin taşını… Onlar ne olsa Ca.Ha.Pe’ye 60 yıldır gitmiyorlar, bir ara rahmetli Ecevit ortanın solu , toprak işleyenin , su kullananın ve de işçileri amelelikten kurtarıp, işçi hale yapmaya kalkıp gominist yaparak yüzde 42 bir oy aldı, ama yakıp yok ettiğimiz sigara dahi tezgah altına yoklara eklendirip 2 yıl bile iktidarını sürdüremedi. Orta’nın solu Moskova’nın yoluyla gominist olmaktan kurtardılar. Bizlerde kadınlarımızın namusunu kurtardık. Hepsinden Allah razı olsun.
Şimdi Ma.Ha.Pe gominist oldu, İP işçi partisiyle kolkola dans ediyorlar sakın olaki Ah.Ka.Pe. oyları Ma.Ha.Pe’ye gider karılarınızın namusları da gider ne Ca.Ha.Pe ne D.P. Demokrat Parti, hedef Ma.Ha.Pe’ye giderse hakkımı helal etmeyiz, Allah için .
Bizim yolumuz belli bu tür bizim çalışmalarımız ali-cenap halkımız tarafından takdirle karşılanıyor, kamu araştırmaları yüzde 52’yi gösteriyor, biraz daha gayret yüzde 60’ı bulursak rahmetli Aziz Nesin’in ruhu şad olacak.
Şen ve esen kalın…