havadurum

AK Parti Çan'da bir araya geldi

Çanakkale’de AK Parti’nin önde gelen isimleri, Ersin Çetin’in Belediye Başkanlığı adaylığını desteklemek üzere bir araya geldi. Toplantıya, Ayhan Gider’in yanı sıra eski dönem milletvekilleri Mehmet Daniş, Müjdat Kuşku ve İsmail Kaşdemir de katıldı. Gider, toplantıda yaptığı konuşmada, Çetin’in seçilmesinin Çan için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

2135

AK Parti’nin Çan’daki temsilcileri ve eski yöneticileri, seçimlerin son haftasında bir araya gelerek, Ersin Çetin’in başkanlık planlarını ve Çan’ın geleceği için yapılacak atılımları ele aldı.

Ayhan Gider, partinin birlik ve beraberlik ruhunu öne çıkararak, “AK Parti’nin kuruluşu, milletimizin bir arada olma arzusunun bir ifadesidir. Recep Tayyip Erdoğan, bu birlikteliğin sembolü olarak halkımızın kalbinde yer etmiştir. Burada bulunan ve olmayan herkesin Çan için gösterdiği çabaları takdir ediyorum. AK Parti’nin yönetimde olmamasının yarattığı olumsuzlukları en iyi sizler biliyorsunuz. Burada olmanız, Çan’a olan sevginizin büyüklüğünü gösteriyor,” dedi ve Çetin’in projelerinin Çan’a büyük katkı sağlayacağını belirtti.

Katılımcılar, son beş yılda Çan’ın gerilediğini ve halkın daha iyisini hak ettiğini dile getirerek, AK Parti’nin yeniden yönetimde olmasının önemini vurguladılar. Ersin Çetin’in projelerinin uygulanmasıyla, özellikle istihdam alanında ilerleme kaydedileceğine inandıklarını ifade ettiler ve “Ersin Çetin’le Yola Devam” mesajını paylaştılar.

Toplantıya katılanlar arasında, eski milletvekilleri, ilçe başkanları ve diğer önemli isimler yer aldı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş