havadurum

AK Parti İl Başkanı Naim Makas'tan Ramazan Bayramı Mesaj

Naim Makas "Rahmet, bereket ve merhamet ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak bir bayrama daha kavuşmanın milletçe mutluluğunu yaşıyoruz."

2084

Mesajında şu ifadelere yer verdi. Makas "Mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak Ramazan Bayramı’na Cenab-ı Allah’ın izniyle ulaşmış bulunuyoruz. Ramazan Bayramı’nın gelişiyle birlikte yüreklerimizdeki heyecanı, ruhlarımızdaki huzuru en derinden hissediyor; dualarımızdaki, sevgimizdeki, kardeşliğimizdeki saflığı ve naifliği bu mübarek günde yaşamaya devam ediyoruz. Bayramın getirdiği bereket dolu günlerde; sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramları Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Ramazan ayının bu derin maneviyatı bizleri bir araya getirirken; sevgi ve merhamet duygularını yaşatıyor, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da perçinleştiriyor. Bayramın sevincini ve coşkusunu yaşadığımız, kalplerimizdeki iyiliği ve hoşgörüyü filizlendirdiğimiz, birlik ve beraberlik ruhumuzu daha güçlendirdiğimiz geleceğimize büyük bir umut ile bakıyoruz. Sağlığın, huzurun, mutluluğun ve iyiliğin her şeyden önemli olduğunu daha fazla idrak ettiğimiz bugünlerde sevdiklerimizle beraber olmanın değerini her zamankinden daha fazla anlıyoruz.

Kıymetli hemşerilerimiz, mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyor; bu bayramın başta İslam dünyası olmak üzere bütün insanlığa dostluğu, kardeşliği, sevgiyi, merhameti ve bereketi getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyor ve sizleri en kalbi duygularımızla selamlıyoruz" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş