havadurum

AK Parti Çanakkale Milletvekili Gider, Kepez’de Aksu'nun proje tanıtımına katıldı

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kepez Meydanı’nda partisinin Kepez Belediye Başkan adayı Cüneyt Aksu’nun proje tanıtım toplantısına katılarak seçmenlerden destek istedi.

2073

Gider, burada yaptığı konuşmada, Kepez’e çok fazla bir şey anlatmaya gerek olmadığını belirterek, “Şu son 20 senede geçirdiği aşamalara baktığımız zaman kim belediye başkanıysa neler oluyor Kepez halkı bizden daha çok görüyor. Burada yollar ne zaman yapılmış, içme suyu tesisleri ne zaman yapılmış, imar çalışmaları ne zaman yapılmış ve ne zaman yapılan bu sistem çalıştırılamamış Kepez halkı bunu çok güzel görüyor.” dedi.

"Size fırça atacak adam arıyorsanız Cüneyt’e oy vermeyin"

Yerel seçimlerin bir ideoloji seçimi olmadığını vurgulayan Gider, konuşmasına şöyle devam etti: “Yerel seçimler herkesin fikrine göre oy vermesi gerektiği bir seçim değildir. Yerel seçimler kimden hizmet alırım seçimidir. Ben buradan çok net söylüyorum eğer ‘Benden önce de şaşal suyu içmiyordunuz kardeşim’ diye size fırça atacak adam arıyorsanız Cüneyt’e oy vermeyin. Çünkü o musluktan kirli su akarsa Cüneyt bırakın sizi fırçalamayı sokağa çıkmaya utanır. Çünkü bizim içinden geldiğimiz gelenek, çünkü biz gariban çocuklarının anladığı hizmet, yapamıyorsak utanırız. Utanmadan konuşmayız. Eğer şu andaki hizmetlerden memnunsanız devamdan yöne oy verin. Benim kimsenin ideolojisiyle, kişiliğiyle derdim yok. Eğer Kepez şu andaki hizmetlerden mutluysa söyleyeceğim bir şey yok. Ama ben bir Çanakkaleli olarak Kepez’deki hizmetlerden mutlu değilim. Bırakın yeni bir şey yapmayı, İsmail Yaşar Oğuz’un ya da Ömer Faruk Mutan’ın yaptıklarını korusa yeterdi.”

Kepez Belediye Başkan adayı Aksu’nun projelerini anlatırken kin ve nefretten bahsetmeyeceğini, sadece yapacakları hizmetleri anlatacağını ifade eden Gider, “Dinleyin, eğer aklınıza yatıyorsa oy verin. Önümüzdeki 5 yıl Kepez’in yılı olsun, Kepez’de hizmet yılı olsun.” diyerek sözlerini tamamladı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş