havadurum

Bektaş Köyü Kadın Emeği Derneği’nden Vali Aktaş’a ziyaret

Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden Özkan, Ayvacık İlçesi Bektaş Köyü Muhtarı Halil Erdemir, Başkan Yardımcısı Ünzile Mutlu, Sekreter Serap Çelebi, Üye Zahide Çelebi, Birleşmiş Milletler FAO Kooperatifler Tasarım ve Marka Danışmanı ESMA Civcir, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

1036

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden Özkan, Ayvacık İlçesi Bektaş Köyü Muhtarı Halil Erdemir ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet etti. Kooperatif Başkanı Özkan, projeleriyle ilgili bilgi verip taleplerini dile getirerek desteklerinden dolayı Vali İlhami Aktaş’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden ÖZKAN, Ayvacık İlçesi Bektaş Köyü Muhtarı Halil ERDEMİR ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş