havadurum

Çanakkale Belediye Başkanı, Kardeş Kent Osnabrück'te

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Kardeş Kent Osnabrück'te Mayıs Haftası Etkinliklerine katılmak üzere yola çıktı.

706

Kardeş kent ilişkileri önemli bir kültürel ve diplomatik bağ oluşturuyor. Bu çerçevede, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, beraberindeki heyet ile birlikte Osnabrück'te düzenlenen geleneksel Mayıs Haftası Etkinliklerine katılmak üzere yola çıktı. 7-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler kapsamında, Başkan Erkek'e Belediye Meclis Üyeleri Deniz Hazal Uysal, Metin Değirmenci, Muhammed Güngör, Pelin Turhan Erkan, Hakan Çetin, Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Özlem Eryiğit ve Hukuk İşleri Müdürü Av. Şebnem Çıtak da eşlik edecek.

Osnabrück'ün tarih ve kültürü deneyimlenecek

Heyet, Osnabrück'ün tarihi şehir merkezi ve Belediye Binası'nı inceleyerek programlarına başlayacak, çeşitli kültürel ve sanatsal etkinliklere katılacaklar. Bu süreçte, Osnabrück'ün diğer kardeş kentleriyle temaslar kurulacak ve kültürel etkinliklere katılım sağlanacak. Ayrıca, yapay zeka odaklı İnovasyon Merkezi, Gençlik Merkezi, Sanayi Kültürü Müzesi, Endüstriyel Miras Müzesi ve Şehir Kütüphanesi gibi önemli noktalar ziyaret edilecek, resmi temaslar gerçekleştirilecek.

Mayıs Haftası etkinlikleri kapsamında Kardeş Kent Osnabrück'te bulunan Erkek'e dönüşüne kadar Belediye Meclis Üyesi Sayın Umut Karagöz vekalet edecek.



(HABER MERKEZİ)
Paylaş