havadurum

Çanakkale turizm sektör temsilcilerinden ortak deklarasyon!

Çanakkale'nin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek ve ortak çalışma kültürünü geliştirmek amacıyla turizm sektörü temsilcileri bir araya geldi.

417

Çanakkale’nin turizm potansiyelinin en verimli şekilde değerlendirilmesi ve bu konuda yapılacak çalışmalarda ortak çalışma kültürünü geliştirme amacıyla turizm sektör temsilcileri bir araya geldi. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, TÜRSAB Çanakkale Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, ÇATOD Başkanı Koray Özcan, ÇATUD Başkanı İsmet Balkan, ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu ve Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.

“Her bir maddeyi de beraberce takip edeceklerine inancım tamdır”

Toplantı ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkalemizin tarihi, turistik, kültürel ve gastronomi değerlerini ön planda tutmak üzere birçok kez istişare toplantıları gerçekleştirdik. Şehrimizin değerlerini yükseltmek, turizme katkı sağlamak amacıyla yurt içinde ve yurt dışında bulunan tur operatörleriyle üyelerimizi buluşturduk ve buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“Çanakkale turizmi için hayırlı olsun”

Ortak Deklarasyon’un önemine dikkat çeken Semizoğlu, “Hedefimiz Çanakkale’nin gerçek anlamda bir turizm şehri olması, turizmden aldığı payın yükselmesi ve şehrimize gelen turistlerin konaklama sürelerinin artırılmasıdır. Turizm aktörlerinin bir arada olması bu hedeflere ulaşmamız için olmazsa olmazdır. Seyahat acenteleri, oteller ve rehberler birlikte çalışmak zorundalar. Odamızı temsilen Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Çelik, TÜRSAB Çanakkale Balıkesir Bölge Temsil Kurulu Başkanı Fatih Ergün, ÇATOD Başkanı Koray Özcan, ÇATUD Başkanı İsmet Balkan, ÇARO Başkanı Cihan Müşterioğlu birlikte çalışma kültürü adına örnek bir duruş sergiliyorlar. Defalarca bir araya gelerek bugün imzaladığımız Ortak Deklarasyonu hazırladılar. Her bir maddeyi de beraberce takip edeceklerine inancım tamdır. Çanakkale turizmi için hayırlı olsun.” dedi.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş