havadurum

Çocuk Kültür Evi, Mart Ayında Dopdolu Etkinlik Programıyla Çocukları Bekliyor!

Çanakkale Belediyesi'nin sunduğu Çocuk Kültür Evi, mart ayında çocukların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimlerini destekleyen birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir program sunuyor.

1167

Çocukların kültürel, sanatsal ve sosyal gelişimlerini destekleyen, çocuklara yaratıcılıklarını ve potansiyellerini ortaya çıkarabilecekleri alanlar sunma amacıyla farklı disiplinlerden atölye ve etkinlik programları yürüten Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi’nin “Film Günleri”nden “Öykü Günleri”ne ve “Kukla Tiyatrosu”na kadar pek çok neşeli etkinliği içeren programı mart ayında da çocukları bekliyor.

Her hafta çocuklarla birlikte film izlenip ardından bu filmin karakterlerinin, hikaye ve olay örgüsünün, müziğinin incelendiği bir film okuma atölyesi formatında yürütülen “Film Günleri” etkinliğinde mart ayı boyunca her cuma saat 15.30’da sinefiller, Çocuk Kültür Evi’nde konuk edilecek.

Her Cuma saat 15.30’da düzenlenen etkinlikte çocuklar, film izlemenin ötesinde filmin karakterleri, hikayesi ve müziği üzerine düşünme fırsatı buluyorlar. 8 yaş ve üzeri tüm çocukların katılımına açık.

  • 1 Mart 2024 Cuma: Crood’lar
  • 8 Mart 2024 Cuma: Mulan
  • 15 Mart 2024 Cuma: Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2
  • 22 Mart 2024 Cuma: Elemental: Doğanın Güçleri
  • 29 Mart 2024 Cuma: Keyifli bir kısa film seçkisi

Öykü Günleri: Kitaplarla Edebiyatın Büyüsüne Yolculuk

Her Çarşamba saat 15.30’da düzenlenen etkinlikte çocuklar, kitaplar aracılığıyla hayal güçlerini geliştiriyorlar ve erken yaşta edebiyata olan ilgileri destekleniyor.

  • 6 Mart 2024 Çarşamba: Külprensi
  • 13 Mart 2024 Çarşamba: Ormanda Dört Mevsim
  • 27 Mart 2024 Çarşamba: Kütüphane Tavşanı

Kukla Tiyatrosu: La Fontaine Hikayelerinin Müzikli Yorumu

Tiyatro oyuncusu ve yönetmen Hakan Polacanlı tarafından sahneye konulan "Eşek ile Köpek" adlı kukla tiyatrosu, çocuklara interaktif bir deneyim sunuyor. 1. sınıf ve üstü tüm çocukların katılımına açık.

20 Mart 2024 Çarşamba: Eşek ile Köpek

Çocuk Kültür Evi, çocukların potansiyellerini keşfetmeleri ve yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlediği bu etkinliklere tüm çocukları davet ediyor.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş