havadurum

ÇTSO “Enflasyon Düzeltmesi Semineri” düzenledi

ÇTSO’da alanında uzman kişilerin sunumlarıyla “Enflasyon Düzeltmesi Semineri” düzenlendi.

1630

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğinde Vergi Usul Kanunu kapsamında “Enflasyon Düzeltmesi Semineri” gerçekleştirildi. Seminerde Moderatörlüğü Mali Müşavir Bilge Yelkenci üstlenirken, Mali Müşavir Dr. Sabiha Turgut Genç ve YMM ve Bağımsız Denetçi Aydın Dede konuşmacı olarak sunumlarını gerçekleştirdi.

Birçok kişi katılım sağladı

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen seminerde Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Ayşe Berna Ergin, Ersin Vural ve İlke Diler, TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcısı İnci Bayram, Komite Üyeleri; Filiz Bahar, Merve Yılmazbaş ve Seçil Yavaşoğlu, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal ile ÇTSO Kadın Girişimciler Kurulu sorumlusu Selen Kılıç katılım sağladı.

Önemli bilgilere yer verildi

“Enflasyon Düzeltmesi Semineri” TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler İcra Komitesi Başkan Yardımcısı İnci Bayram’ın açılış konuşması ardından YMM ve Bağımsız Denetçi Aydın Dede, Vergi Usul Kanunu kapsamında enflasyon düzeltmesi, işlem sıraları ve bilanço konularını ele alarak bilgilendirmelerde bulundu. Mali Müşavir Dr. Sabiha Turgut Genç ise Vergi Usul Kanunu kapsamında örnek çalışmada enflasyon düzeltmesi, TÜİK yurt içi üretici fiyat endeksi tablosu, enflasyon düzeltmesi katsayıları ve düzeltme farkı hesap muavini konularına yer verildi. Seminer katılımcıların soru cevap bölümünün ardından hediye takdimi yapılmasının ardından sona erdi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş