havadurum

EUROVISION 2024: Şimdiye Kadarki En Unutulmaz Anlar ve Beklenmedik Tepkiler!

Eurovision 2024, tüm zamanların en heyecan verici yarışmalarından biri olarak tarihe geçiyor. İsrailli yarışmacıya yönelik protestolar, nostaljik performanslar ve finale kalanlar… Her şey burada!

587

Eurovision 2024 Şarkı Yarışması, İsveç’in Malmö kentindeki renkli sahne performansları, unutulmaz müzikal anlar ve beklenmedik olaylarla dolu. İşte, Eurovision 2024’ün en çarpıcı gelişmeleri ve finale doğru ilerlerken merak edilenler!

İsrailli Yarışmacı Eden Golan Sahneye Çıkarken Neler Oldu?

İsrailli yarışmacı Eden Golan’ın performansı sırasında “Özgür Filistin” sloganlarıyla karşılaşması, Eurovision tarihinde nadir görülen bir olay olarak kayıtlara geçti. Bu durumun yarışmanın geleceği üzerinde nasıl bir etki yaratacağı merak konusu oldu.

Nostalji Yolculuğu: Sertab Erener Sahneyi Yeniden Fethetti

2003 Eurovision Şarkı Yarışması’nın galibi Sertab Erener, bu yılki yarı finalde sahne alarak izleyicilere nostalji yaşattı. Erener’in performansı, Türkiye’nin Eurovision’daki başarılarını hatırlattı ve gecenin en çok konuşulan anlarından biri oldu.

Finale kalmaya hak kazanan ülkeler

11 Mayıs gecesi düzenlenecek Eurovision 2024 finaline katılmaya hak kazanan ülkeler

7 Mayıs'taki ilk yarı final gecesinde

Sırbistan, Portekiz, Slovenya, Ukrayna, Litvanya, Finlandiya, Kıbrıs, Hırvatistan, İrlanda ve Lüksemburg

9 Mayıs'taki ikinci yarı final gecesinde ise

İsrail, Letonya, Avusturya, Hollanda, Norveç, Estonya, Ermenistan, İsviçre, Gürcistan ve Yunanistan finale katılmaya hak kazandı.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş