havadurum

Form Eğitim Kurumları 17 Burda AVM’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşku İle Kutladı! 

Çanakka'de 23 Nisan kutlamalarında, Form Eğitim Kurumları ve Finnish Schools of International iş birliğiyle 17 Burda AVM'de renkli etkinlikler düzenlendi.

1101

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında; Form Eğitim Kurumları & Finnish Schools of International, 17 Burda AVM meydanda kurulan etkinlik stantları ve sahne gösterileri ile göz doldurdu. Ahşap boyama atölyesinden kumbara atölyesine onlarca atölye ile “yaparak yaşayarak öğrenme” mottolarını aktarma şansı bulan alanlarında uzman ekip büyük beğeni topladı. Finnish Schools of International Eğitim Direktörü Janne SALMELA’nın da katıldığı etkinliklerde Çanakkaleli veliler Finlandiya Eğitim Modeli hakkında Janne SALMELA’dan doğrudan bilgi alma şansına sahip oldular. Finlandiya’da uzun süredir eğitim anlamında çalışmalar sürdüren ve Finlandiya Eğitim Bakanlığında aktif görev sürdüren Finnish School International Eğitim Direktörü Janne SALMELA aynı zamanda Çanakkale Form Eğitim Kurumları öğretmenlerine 22 Nisan 2024 tarihinde Finlandiya Eğitim Modeli hakkında mesleki eğitimler verdi.


Form Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi İlkay Cansu Şahbaz “Kurumumuz Çanakkale’de Finlandiya Eğitim modeli uygulayan tek okul olmakla birlikte, sınıf mevcutları, bina yapısı ve kullandığı eğitim materyalleri ile bu modeli uygulayabilen Türkiye’deki nadir okullardandır. Kurumumuz öğretmenlerini Finlandiya eğitim modeli hakkında düzenli eğitimler aracılığıyla akredite etmektedir. Eğitimlerimiz Finlandiyalı eğitmenler aracılığı ile yüz yüze ve online olarak yapılmaktadır ve eğitim gören öğretmenlerimizin kazanımları da yine aynı eğitmenlerce düzenli olarak denetlenmektedir.” diyerek kurum ve uygulanan eğitim modeli hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bizler de bu başarılı ekibi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş