havadurum

Gamex 2023 nedir? Gamex 2023 ne zaman başlıyor? Gamex 2023 nerede?

Oyun ve dijital eğlence tutkunlarını bir araya getirecek olan Gamex, merak ediliyor. Gamex’e gitmek isteyenler “Gamex 2023 ne zaman başlıyor? Gamex 2023 nerede?” sorularını yöneltiyor.

979

Gamex, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgesinin en büyük dijital oyun ve eğlence fuarlarından biri olarak her yıl düzenleniyor. Gamex, oyun sektörünün önde gelen markalarını, geliştiricileri, yayıncıları, oyuncuları ve dijital eğlence tutkunlarını bir araya getirecek. GameX, katılımcılara oyunlar hakkında bilgi edinme, deneyimleme, etkileşime geçme ve sektör profesyonelleri ile iletişim kurma fırsatı da sunuyor.

Gamex 2023 ne zaman?

Sevenlerinin merakla beklediği GameX, 17. kez kapılarını 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda açmaya hazırlanıyor. 2 Eylül tarihine kadar sürecek etkinlik boyunca, 20 bin m2'lik alanda düzenlenen GameX 2023, dijital oyun tutkunlarını bir araya getirecek.

Gamex 2023 nerede?

GameX 2023, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek. Oyun geliştiricilere özel kuluçka merkezi Game Factory'nin liderliğinde 31 Ağustos Perşembe günü "Developer Conference" ve toplantılar düzenlenecek. Ayrıca, Oyun Tasarımcıları, Geliştiricileri, Yapım ve Yayıncıları Derneği (OYUNDER), sektörün geleceği hakkında bir panel düzenleyecek.

Gamex 2023’te sahne alacak isimler kimler?

Gamex 2023 etkinliğinde birçok isim sahne alacak. Aleyna Tilki, 31 Ağustos Perşembe günü PUBG Mobile Sahnesinde sahne alacak; Ece Seçkin ise 1 Eylül Cuma günü genç hayranlarıyla buluşacak. Etkinliğe katılan markalar arasında PUBG Mobile'ın yapımcısı dünya devi Tencent Games, Undawn, Papara, Vatan Game, Funverse Games, RedBull, YTU GamesUp, Game+, Arma Computer, Hawk Chair, Quantum Gaming, Ortombo, GGAmigo, White Wolves, Teto Games, TDL, Hado ve daha birçok marka bulunuyor.

(Haber Merkezi)

Paylaş