havadurum

İskenderoğlu, “Çanakkale’nin evladının, emekçi kardeşlerimin partisi olmaz”

Cumhur İttifakı'nın adayı Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediyesi'nde çalışan personelin iş güvencesi konusundaki endişelerini gidermek adına önemli bir açıklama yaptı.

959

Çanakkale Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı'nın adayı Jülide İskenderoğlu, belediye çalışanlarının iş güvencesi konusunda endişe duymamaları gerektiğini vurgulayarak, "Çanakkale Belediyesi’nde görev yapan tüm personelle birlikte ilerlemeyi hedefliyoruz" dedi.

"Onlarla biz mesai arkadaşı olacağız"

Bir programa katılarak gazetecilerin sorularını yanıtlayan İskenderoğlu, belediye çalışanlarıyla ilgili tasarrufları sorgulayan bir soruya "İşten çıkarmayla ilgili soruyu çok anlamsız buluyorum. Çanakkale’nin evladının, özellikle emekçi kardeşlerimin partisi olmaz. Gönüllerinde bir yer vardır, gider oraya oy verirler. Umarım biz gönüllerine girmişizdir. Ama onlarla biz mesai arkadaşı olacağız. Bir yol arkadaşlığı yapacağız. Bazen eleştirirken, Çanakkale daha temiz olmalı derken, belki üzerlerine alınıyorlar. Oysa ben öyle düşünmüyorum. Ben, Çanakkale Belediyesinin iyi yönetilemediğini düşünüyorum. Ben daha iyi bir yönetimle, onların da aralarındaki farkların eşitleneceği, daha rahat ve huzurla çalışabilecekleri bir Çanakkale Belediyesi vadediyorum. Asla hiçbir arkadaşımızı ekmeğinden etmeyeceğiz. Birlikte çalışacağız, daha da iyi çalışacağız. Sokağa çıktıklarında ‘Ben Çanakkale Belediyesinde çalışıyorum’ demek onlar için zulüm değil büyük bir gurur olacak" şeklinde cevap verdi.

“Kente dair bütün sorunların da hızla çözüldüğünü göreceksiniz”

İskenderoğlu Belediye çalışanlarının iş koşullarının güçlendirileceğini kaydederek, “Biz, mutlu, huzurlu, temiz ve güvenli bir Çanakkale hedefliyoruz. Bunu yapabilmemiz için, önce çalışma arkadaşlarımızın kendilerini, rahat, mutlu, huzurlu hissetmeleri gerekir. Hangi birimde olursa olsun, çalışma arkadaşımızın yaptığı işi büyük bir keyifle yapmasını sağlarsak, o zaman kente dair bütün sorunların da hızla çözüldüğünü göreceksiniz” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş