havadurum

Kan ve Balın Ardındaki Korkunç Gerçek: Winnie the Pooh Evreni Korku Filmleri Serisi Devam Ediyor!

Winnie the Pooh evreninde korku filmleri devam ediyor! İkinci film gösterimde, üçüncü film için hazırlıklar başladı!

1181

Sevilen çizgi film karakterleri Ayı Winnie ve arkadaşlarının korku filmleri serisi, "Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2" ile sinemalarda ikinci kez izleyicilerle buluştu. Bu korku evreni, tüyler ürpertici atmosferi ve orijinal Winnie-the-Pooh hikayelerinden esinlenen yeni karakterlerle genişlemeye devam ediyor. Üstelik, Variety'nin bildirdiğine göre, serinin üçüncü filmi de yolda! İşte, "Winnie the Pooh: Blood and Honey 3" ve serinin geleceği hakkında detaylar...

Winnie the Pooh Evreninde Korku Filmleri Serisi Devam Ediyor

Sevilen çizgi film karakterleri Ayı Winnie ve arkadaşlarının korku filmleri serisi, "Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2" ile izleyicileri tekrar koltuklarına çiviledi. Bu korku evreni, sevilen karakterleri karanlık bir atmosferde canlandırarak izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. İlk film beklenmedik bir başarı elde etmiş ve kültürel bir tartışma konusu haline gelmişti.

Serinin Üçüncü Filmi "Winnie the Pooh: Blood and Honey 3" Yolda

Variety'nin bildirdiğine göre, korku filmi serisinin üçüncü filmi resmiyet kazandı. "Winnie the Pooh: Blood and Honey 3", Jagged Edge Productions tarafından Rhys Frake-Waterfield ve Scott Chambers yönetiminde üretilecek. Bu yeni film, önceki filmlere kıyasla daha büyük bir bütçeyle hazırlanacak ve orijinal hikayelerden esinlenen yeni karakterleri izleyicilerle buluşturacak.

Orijinal Winnie-the-Pooh Hikayelerinden Yeni Karakterler Geliyor

Üçüncü film, orijinal Winnie-the-Pooh hikayelerinden Tavşan, Minik Fil Heffalump ve Woozle gibi yeni karakterleri tanıtacak. Bu karakterler, serinin korku evrenine yeni bir derinlik ve heyecan katacak.

"Twisted Childhood Universe" Serisi Yoluna Devam Ediyor Geçtiğimiz haftalarda duyurulan "Twisted Childhood Universe" (Çarpık Çocukluk Evreni) serisi, yoluna yeni maceralarla devam ediyor. Bu evrende, çocukluk kahramanlarının korku filmleriyle genişleyen bir sinematik evren oluşturulacak.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş