havadurum

Kepez’de görülmek istenen manzaralar!

Kepez’de seçim kampanyası pazar yerinde devam ediyor. Adaylar, halkla iletişim kurmak için yan yana stant açtı. ‘Özgür Kepez’ sloganı, adaylar arasındaki barışçıl sohbetlerle gözler önüne serildi.

1400

Türkiye, 31 Mart’ta yerel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçimde son düzlüğe girilmişken, adayların kampanyaları da ivme kazandı.

Barışçıl bir seçim manzarası da Çanakkale’nin Kepez Beldesinden geldi. Bugün kurulan Kepez Kapalı Pazar Yerinin hemen girişindeki görüntüler, Kepez’in sloganı olan ‘Özgür Kepez’i kanıtlar nitelikte oldu. Kepez Belediye Başkan ve Meclis Üyesi adayların yan yana stant kurması ve Kepezliler ile birebir iletişimde bulunması, yerel seçimler için görmek istenilen kareleri sundu.

Bugün pazarda kurulan parti stantları ise şu şekilde oldu:

  • AK Parti: Cüneyt Aksu
  • Bağımsız Türkiye Partisi (BTP): Necati Acar
  • Cumhuriyet Halk Partisi (CHP): Birol Arslan
  • Dem Parti: Av. Burcu Özaydın
  • Türkiye İşçi Partisi (TİP): Ülkü Şimşek Tutak
  • İYİ Parti: Didem Güner

Öte yandan; stantların arasında barışçıl başarı temennileri göze çarptı. BTP’nin Adayı Acar ile TİP’in adayı Tutak, selamlaştı ve kısa bir sohbette bulundu. Tutak; CHP’den aday adayı olarak başvuruda bulunmuş ancak Mevcut Belediye Başkanı Birol Arslan, aday gösterilmişti. Tutak, yaşanan bazı olayların ardından, CHP'den ve belediye meclis üyeliğinden istifa etmişti. Tutak; kendisine TİP’den adaylık teklif geldiğini ve olumlu değerlendirdiğini aktardı.

(SEVİ GÖZAY UĞURLU)
Paylaş