havadurum

Kırılma Noktası filminin konusu nedir? Kırılma Noktası ne zaman çıktı?

Kırılma Noktası filmi, 2015 yılında vizyona giren ve ekstrem sporlar yapan bir grup atletin maceralarını anlatan bir aksiyon filmidir. Film, 1991 yılında çekilen aynı adlı filmin yeniden çevrimidir. Film hakkında merak edilen soruların cevapları bu yazımızda…

944

Kırılma Noktası filmi, 1991 yılında çekilen aynı adlı filmin yeniden çevrimidir. Film, aksiyon, macera ve suç türlerinde bir yapım olarak karşımıza çıkmaktadır. Film, yasadışı sporları gerçekleştirerek doğanın sınırlarını zorlayan bir grup maceraperest atletin peşine düşen genç bir FBI ajanının hikayesini anlatmaktadır. Peki, Kırılma Noktası filminin konusu nedir? Kırılma noktası ne zaman çıktı? Kırılma noktası filmi nerede çekildi? Başrol kim? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte film hakkında merak edilenler…

Kırılma Noktası filminin konusu nedir?

Kırılma Noktası filminin konusu, FBI ajanı Johnny Utah’ın, dünyanın dört bir yanında ekstrem sporlar yaparak Osaki 8 adlı bir gizemli görevi tamamlamaya çalışan bir grup atleti takip etmesidir. Bu atletler, aynı zamanda yüksek profilli soygunlar da gerçekleştirmektedir. Johnny, gruba sızarak onların lideri Bodhi ile yakınlaşır. Fakat Johnny, Bodhi’nin felsefesinden etkilenmeye başlar ve onunla arkadaş olur. Johnny, Bodhi’yi yakalamakla onunla birlikte olmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Kırılma noktası ne zaman çıktı?

Kırılma Noktası filmi, 4 Aralık 2015 tarihinde ABD’de gösterime girdi. Film, Türkiye’de ise 25 Aralık 2015 tarihinde vizyona girdi. Film, dünya çapında yaklaşık 133 milyon dolar hasılat elde etti.

Kırılma noktası filmi nerede çekildi?

Kırılma Noktası filmi, çeşitli ülkelerde ve şehirlerde çekildi. Filmdeki ekstrem spor sahneleri için Fransa, İtalya, Avusturya, Meksika, Venezuela, Fransız Polinezyası ve ABD’de çekimler yapıldı. Filmdeki soygun sahneleri için Almanya ve İtalya’da çekimler yapıldı.

Başrol kim? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Kırılma Noktası filminin başrolünde Luke Bracey ve Edgar Ramirez yer alıyor. Luke Bracey, filmde FBI ajanı Johnny Utah rolünü oynuyor. Edgar Ramirez ise filmde maceraperest atlet Bodhi rolünü oynuyor. Filmde ayrıca Teresa Palmer, Ray Winstone, Delroy Lindo ve James Le Gros gibi oyuncular da yer alıyor. (Şerife Turhanlı)

Paylaş