havadurum

'Kızılcık Şerbeti' Reytinglerde Zirvede! İşte Detaylar...

Dikkat! 'Kızılcık Şerbeti' yine zirvede! Reytinglerde birinci sırayı kimseye kaptırmıyor!

1071

Show TV'nin fenomen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', dün akşam ekrana gelen bölümüyle reytinglerde büyük bir başarı elde etti. Gold Film'in yapımını üstlendiği dizi, tüm kategorilerde birinci olarak rakiplerini geride bırakmayı başardı. İşte, 'Kızılcık Şerbeti'nin son reyting başarısı ve detayları...

'Kızılcık Şerbeti', Reytinglerde Tüm Kategorilerde Zirvede!

Show TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti', dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde tüm kategorilerde zirvede yer aldı. Total'de, AB'de ve ABC'de birinci sırayı kimseye kaptırmayan dizi, izleyicilerinden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

İlk 100 Program Arasında Birinci Olan 'Kızılcık Şerbeti'

Dizinin başarısı sadece kendi kategorisinde değil, tüm televizyon programları arasında da kendini gösteriyor. 'Kızılcık Şerbeti', ilk 100 program arasında birinci olarak diğer tüm rakiplerini geride bırakarak adından söz ettiriyor.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı gibi usta oyuncuların yer aldığı 'Kızılcık Şerbeti', başarılı performanslarıyla izleyicilerden tam not alıyor.

'Kızılcık Şerbeti' Hangi Kanallarda Zirvede?

Total'de birinci sırada Show TV'de izleyiciyle buluşan 'Kızılcık Şerbeti', AB'de ve ABC'de de liderliği kimseye kaptırmıyor. 'Yalı Çapkını' ise ikinci sıralarda yer alırken, 'Kızılcık Şerbeti'nin özet bölümü üçüncü sırada bulunuyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş