havadurum

Musaköy'de renkli bayram şenliği ile çocuklar sevindi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü öğrencileri, 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında, Musaköy’de çocuk şenliği düzenledi.

1295

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği bölümü öğrencileri, Musaköy'de unutulmaz bir çocuk şenliği düzenledi. Köy halkıyla bir araya gelen öğretmen adayları, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında, keyifli bir gün geçirdi. Köyde taşımalı eğitim gören çocuklar için düzenlenen etkinlik, Musaköy'de coşkuyla karşılandı.

Coşkulu bir atmosferde gerçekleşti

Şenlikte, çocuk şarkıları, oyunlar ve türküler eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Öğrencilerin önderliğinde gerçekleşen etkinlik, köydeki çocuklar için unutulmaz bir deneyim oldu. Musaköy halkı, çocukların neşesiyle birlikte kendilerini de coşkulu bir atmosferin içinde buldular.

Dayanışma ve emek şenliğin olmazsa olmazı!

Musaköy muhtarı Salih Şahin'in öncülüğünde imece usulüyle gerçekleşen organizasyonda, köy kadınlarının da emeği büyüktü. Hazırlıklara katkıda bulunan kadınlar, lezzetli pişiler ve yöresel tatlarla misafirleri ağırladı.

Unutulmaz bir gün yaşandı

Çocukların ve köy halkının katılımıyla gerçekleşen renkli şenlik, Musaköy'de unutulmaz bir gün olarak hafızalara kazındı. Hem eğlenceli aktivitelerle dolu bir gün geçiren çocuklar hem de köy halkı, bu etkinliğin ardından güzel anılarla ayrıldılar.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş