havadurum

Sivasspor - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? 33. Hafta Kapanış Mücadelesi

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda EMS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik mücadele, şampiyonluk yarışındaki heyecanı doruk noktasına taşıyor. İki takımın form durumları, oyuncu kadroları ve taraftar beklentileri, bu maçı daha da önemli kılıyor.

697

Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor’un zorlu kalesine konuk oluyor. Ligde üst sıralarda yer alan iki takımın mücadelesi, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Maçın hakemi Cihan Aydın olacak. Rekabetin tavan yaptığı bu karşılaşma, kimin zirveye bir adım daha yaklaşacağını gösterme fırsatı sunuyor

Sivasspor - Fenerbahçe Maçı: Tarih, Saat ve Kanal

Tarih: 22 Nisan 2024 (Pazartesi)
Saat: 20:00
Kanal: beIN Sports 1

Maçın Önemi ve İstatistikler

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor’un konuğu olacak.
Fenerbahçe, 32 maçta 27 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 85 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor.
Sivasspor ise 32 maçta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 44 puanla 9. sırada yer alıyor.
Fenerbahçe son 5 maçta sahadan 15 puanla ayrıldı ve şampiyonluk yarışında hata yapmak istemiyor.

Muhtemel İlk 11’ler

Sivasspor: Đ. Nikolić, Uğur Çiftçi, A. Appindangoye, S. Camara, A. Poungouras, Murat Paluli, C. Charisis, Bartuğ Elmaz, F. Koita, Q. Menig, R. Manaj

Fenerbahçe: D. Livakovic, A. Djiku, Ferdi Kadıoğlu, B. Osayi-Samuel, R. Becao, İsmail Yüksek, Fred, S. Szymanski, E. Dzeko, D. Tadic, İrfan Can Kahveci

Sarı Kart Alarmı

Fenerbahçe’de, Sivaspor karşılaşması öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular yarınki müsabakada sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Beşiktaş derbisinde cezalı duruma düşecek.

Hakem Bilgisi

Sivasspor ile Fenerbahçe arasındaki müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek.

Rekabet ve Gol Ortalaması

İki takım arasında Süper Lig’de oynanan 35 karşılaşmada toplam 120 kez fileler havalandı. Sivas 45, Fenerbahçe ise 75 kez gol sevinci yaşadı. Maç başı gol ortalaması 3.95 olarak gerçekleşti.

Son 7 Maç ve Deplasman Galibiyeti Rekoru

Fenerbahçe son 5 maçta hanesine 15 puan yazdırdı. Geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ederek üst üste 10 dış saha maçını kazandı.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş