havadurum

TLC Ağır Yaşamlarda sürpriz konuk!

TLC'nin fenomen realite şovu Ağır Yaşamlar, heyecanla beklenen yeni sezonuyla yaklaşıyor! 13 Mart Çarşamba günü saat 15.30'da başlayacak olan yeni sezon, izleyicilere sürpriz bir isimle karşılıyor olacak.

873

TLC'nin reyting rekorları kıran realite şovu Ağır Yaşamlar, izleyicileri heyecanlandıracak yeni bir sezonla geri dönüyor. 13 Mart Çarşamba günü saat 15.30'da başlayacak olan yeni sezon, sürpriz bir isimle geliyor! Ünlü oyuncu Enis Arıkan, Dr. Nowzaradan'ın hastalarından William'ın sesi olacak.

Sürpriz konuk!

Ağır Yaşamlar, Dr. Nowzaradan'ın 270 kilonun üzerindeki hastalarının zayıflama yolculuğunu ekrana taşıyan etkileyici bir program. Türkiye'de ve dünya genelinde büyük ilgi gören şov, 10 sezondur TLC ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor. Yeni sezonunun heyecanla beklenen bölümlerinden birinde, sürpriz bir konuk var: ünlü oyuncu Enis Arıkan.

20 Mart Çarşamba günü saat 15.30'da yayınlanacak ikinci bölümde, Enis Arıkan sesiyle Ağır Yaşamlar'a renk katacak. Dr. Now'un hastası William'ın seslendirmesini üstlenecek olan Arıkan, pozitif enerjisiyle izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Ağır Yaşamlar'ın yeni sezonu, 13 Mart Çarşamba günü saat 15.30'da TLC ekranlarında başlıyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş