havadurum

Troy Museum Journal Eylül Sayısı İçin Makaleleri Bekliyor

Troya Müzesi'nin prestijli akademik dergisi Troy Museum Journal, Eylül 2024 sayısı için araştırmacıların katkılarını bekliyor. Geçtiğimiz ay yayımlanan ilk sayının ardından Troy Museum Journal, ikinci sayısı için hazırlıklara başladı.

1407

Troya Müzesi'nin akademik dergisi olan Troy Museum Journal, Eylül 2024 sayısı için araştırmacıların makalelerini beklediğini duyurdu. Derginin yayımladığı açıklamaya göre, Troy Museum Journal, Müzecilik, Arkeoloji, Tarih, Sanat Tarihi, Etnografya, Sosyoloji, Coğrafya, Edebiyat Tarihi, Felsefe Tarihi ve Kültürel Çalışmalar gibi alanlarda bilimsel araştırma ölçütlerine ve etik kurallara uygun makaleleri yayınlamayı amaçlıyor.

Dergi, hakemli bir yayın olarak yılda iki kez okuyucularıyla buluşacak. İlk sayısı geçtiğimiz ay yayımlanan Troy Museum Journal'ın 2. sayısı için hazırlıklar başladı. Dergi, Müzecilik, Arkeoloji, Tarih, Sanat Tarihi, Etnografya gibi alanlarda yapılan bilimsel araştırmaları, inceleme makalelerini ve derleme yazılarını yayınlamayı hedefliyor.

Troy Museum Journal'ın Eylül 2024 sayısında yer almak isteyen araştırmacılar ve bilim insanları, 15 Temmuz 2024 tarihine kadar Dergi Park üzerinden makalelerini gönderebilecekler.

(DAMLA YELTEKİN)
Paylaş