havadurum

VPS Kiralamak için En Uygun VPS Fiyatları Rabisu.com'da!

2810

Rabisu.com, web siteniz veya projeniz için ihtiyaç duyduğunuz sanal sunucuyu (VPS) en uygun fiyatlarla kiralamanızı sağlamaktadır. Güçlü ve güvenilir altyapısı, geniş paket yelpazesi ve teknik desteği ile VPS kiralama konusunda en iyi tercihlerden biri olmayı başarmaktadır.

5 farklı lokasyonda yeni nesil işlemcilerle ve SSD altyapısıyla kusursuz VPS server hizmetleri sunan Rabisu, piyasadaki en uygun VPS fiyatlarını sunmaktadır. Böylece her bütçeye uygun bir paket bulmak mümkündür.

Farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun çok çeşitli VPS paketleri sunulurken, VPS hizmetlerini özellikle şunlara ihtiyaç duyan kişiler veya işletmeler güvenle kullanabilmektedir.

  • Web siteniz için yüksek performans ve güvenilirlik arıyorsanız
  • Geliştirme ortamınız için güçlü ve esnek bir sunucuya ihtiyacınız varsa
  • Oyun sunucusu barındırmak için güvenilir ve uygun fiyatlı bir çözüm arıyorsanız

VPS Nedir?

Sanal Özel Sunucu (VPS), modern internet çağında çevrimiçi varlığınızı güçlendirmek için kullanılan önemli bir hosting çözümüdür. Paylaşımlı hosting ve özel sunucu (dedicated server) arasında bir köprü görevi görerek kullanıcılarına özel bir sunucu deneyimi sunmaktadır.

VPS, fiziksel bir sunucunun sanallaştırılmasıyla elde edilen sanal bir sunucudur. Bir fiziksel sunucu, sanallaştırma yazılımı kullanılarak birden fazla sanal sunucuya bölünmektedir. Her bir sanal sunucu, kendi işletim sistemine, kaynaklara ve yönetim kontrolüne sahip gibi davranmaktadır.

Özellikle bu da kullanıcılara bir özel sunucu deneyimi sağlarken, maliyeti paylaşımlı hostinge göre daha düşük tutmaktadır. VPS bir "ana bilgisayar" olarak adlandırılan fiziksel sunucunun üzerine kurulmaktadır.

Sanallaştırma yazılımı, bu ana bilgisayarın kaynaklarını sanal sunuculara paylaştırmakta ve her bir sanal sunucunun bağımsız olarak çalışmasını sağlamaktadır. Her VPS, kendi işletim sistemine sahip olmakta ve diğer VPS'lerden izole edilmektedir.

Bu da bir kullanıcının VPS'indeki değişikliklerin diğer kullanıcıların VPS'lerini etkilemeyeceği anlamına gelmektedir. Sağladığı avantajları arasında şunlar dikkat çekmektedir;

  • Paylaşımlı hostinge göre daha yüksek performans sunmaktadır. Çünkü kaynaklar kullanıcıya özeldir ve başka kullanıcılarla paylaşılmamaktadır.
  • İhtiyaca göre kolayca ölçeklenebilmektedir. İhtiyaçlarınız değiştikçe, kaynakları artırabilir veya azaltabilirsiniz.
  • Her VPS diğerlerinden izole edilmiştir. Bir VPS'in diğerleri üzerindeki etkisinin sınırlı olmasını sağlamaktadır.
  • Özel sunuculara kıyasla daha düşük maliyetlidir. Bu nedenle küçük ve orta ölçekli işletmeler için ideal bir seçenektir.
  • Bir VPS'te tam kök erişimine sahip olabilirsiniz, bu da işletim sistemi ve uygulamalar üzerinde tam kontrol sağlamaktadır.

VPS Sunucu Kiralama Nasıl Yapılır?

Rabisu'dan VPS kiralamak sadece birkaç dakikanızı almaktadır. VPS sunucu kiralama için yapmanız gerekenler arasında şunlar bulunmaktadır.

Rabisu.com adresini ziyaret edin.

  • Ana sayfa üzerinden "Sunucu Kiralama" başlığına tıklayarak " VPS Server" seçeneğini seçin.
  • İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir VPS paketi seçin.
  • "Satın Al" butonuna tıklayarak VPS sunucusu için detayları belirleyin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.
  • Siparişinizi verin ve ödemeyi gerçekleştirin.
  • Sunucunuz birkaç dakika içinde aktif hale gelecektir.

VPS sunucusu kiralamak isteyenlerin öncelikle ihtiyaçlarını belirleyerek ihtiyaçlarına uygun bir VPS planını seçmesi gerekmektedir. Seçilen VPS planının yeterli işlemci, ram, disk ve trafik kapasitesine sahip olduğundan emin olarak en etkili şekilde VPS sunucularından yararlanılabilmektedir.

VPS Server Fiyatları Ne Kadar?

VPS sunucu kiralama, web siteniz veya uygulamanız için özel bir sanal ortam oluşturmanızı sağlamaktadır. Paylaşılan hostingten daha fazla kaynak ve kontrol sunarken, özel bir sunucuya kıyasla daha uygun fiyatlı olmasıyla dikkat çekmektedir.

VPS sunucu fiyatları bir dizi faktöre bağlı olarak değişmekte ve bu faktörler arasında şunlar yer almaktadır.

  • VPS sunucunuzun işlemci gücü, ne kadar işlem yoğunluğuna sahip olduğunuzu belirlemektedir. Daha fazla CPU çekirdeği ve daha yüksek saat hızı, daha fazla işlem gücü anlamına gelmektedir.
  • RAM, sunucunuzun aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırabilme kapasitesini belirlemektedir. Daha fazla RAM daha yüksek performans ve daha az gecikme anlamına gelmektedir.
  • Depolama alanı ise web sitenizin veya uygulamanızın dosyalarını ve veritabanını saklamak için kullanılmaktadır. Daha fazla depolama alanı, daha fazla veri depolayabileceğiniz anlamına gelmektedir.
  • Trafik için sunulan GB kapasitesi de fiyatlar üzerinde etkili olmaktadır.

Rabisu, Türkiye'nin en uygun ve en ucuz VPS planları ile kusursuz sunucuları müşterilerine en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Kişiler VPS server hizmeti için Linux ve Windows sunucu işletim sistemleri arasında seçim yapılabilmektedir.

49.90'dan başlayan VPS planları ile aradığınız VPS çözümlerini Rabisu.com'da mevcuttur.

(BÜLTEN)
Paylaş