havadurum

"Artık, seçimlere hazırlanma vakti"

876

 CHP Çanakkale İl Gençlik Kolları Kongresinde seçilen İl Gençlik Kolları Başkanı Şafak Yılmaz, dün CHP İl Binasında yapılan devir teslim töreni ile görevi devraldı. Devir teslim törenine yeni Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz ve yönetimi ile CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve Yönetim Kurulu katıldı. İlk olarak törende konuşan İl Başkanı Güneşhan, kongreler sürecinin tamamlandığını ifade ederek, artık Ankara’da gerçekleştirilecek büyük kongreye ve önlerinde duran yerel ve genel seçimlere hazırlanacaklarını belirtti. Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz; “Amacımız önümüzdeki yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri doğrultusunda var gücümüzle çalışmak” dedi. 

 
“Atatürk, bu ülkeyi gençlere emanet etti”
Törende ilk olarak konuşma yapan İl Başkanı Güneşhan, gençlerin ülke için önemine değinerek; “CHP’nin kongreler süreci Çanakkale’de tamamlandı. Artık 3-4 Şubat’ta Ankara’da yapılacak olan büyük kurultayda CHP örgütleri, yenilenmiş, daha enerjik, daha dinamik ve kendi parti üyelerinin tekrar güvenini almış bir şekilde 2019’da yapılacak olan yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanacaktır. Bugün geçmiş dönemde görev yapan İl Gençlik Kolları Başkanımıza ve yönetimine çok çok teşekkür ediyoruz, gerçekten çok önemli çalışmalar yaptılar. Yeni seçilen arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum, onlar da bu zorlu süreçte, zor bir dönemde görevi üstlendikleri için onlara hem teşekkür ediyorum hem de başarılar diliyorum. Çünkü gençler gerçekten çok önemli. Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkeyi gençlere emanet etti. Gençlerimiz de, ülkemizin içinde bulunduğu bu zor şartlarda ve güç şartlarda kurtaracak olan en büyük güçtür ve en büyük kuvvetti. Onlara hem önemli görevler düşüyor hem de bu işlerin üstesinden gelebileceklerine inanıyorum. Biz de CHP olarak önümüzdeki süreç içerisinde özellikle Çanakkale’de gençlerimizle ilgili önemli projeler ve çalışmalar yapacağız. Artık bundan sonra CHP, gençlik alanında da geçtiğimiz dönemde olduğu gibi yine var olacak ve yeni seçilen arkadaşlar da geçmiş dönemde görev yapan arkadaşların deneyimlerinden, tecrübelerinden faydalanacak. Tekrar yeni seçilen arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 
 
“Var gücümüzle çalışacağımıza kimsenin şüphesi olmasın”
İl Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz, geçmiş dönem yönetiminden aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getireceklerini dile getirerek; “14 Ocak tarihinde yapılan seçimli kongre sonrasında, ortaya çıkan netice doğrultusunda burada CHP İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve Yönetim görevini devraldık. CHP Gençlik Kolları, bir bayrak yarışıdır. Bizim temel amacımız CHP’ye egemen olan ahlaki ve etik değerler içerisinde önümüzdeki yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri doğrultusunda var gücümüzle çalışmak. Çanakkale ve CHP’ye yakışır bir başkan ve yönetim kurulu olarak bizden sonra gelen genç arkadaşlarımıza bu değerli görevi devretmek istiyoruz. Bu doğrultuda da kimsenin var gücümüzle çalışacağımıza herhangi bir şüphesi bulunmasın. Biz gençler, Ülkenin ve Çanakkale’nin bugünleri ve yarınlarıyız. Dolayısıyla biz, gençler olarak aynı zamanda tünelin ucundaki ışığın görüldüğü inancındayız. Bu yüzden Türkiye’mizi Çanakkale’mizi aydınlık ışıklı yarınlara taşımak için hep beraber ekip olarak enerjik, dinamik ve sinerji içerisinde çalışacağımıza söz veriyorum. Yapılan seçimin ve yönetim kurulunun Çanakkale’mize ve CHP’ye hayırlı ve uğurlu olsun” dedi 
(Eren Aşnaz)
Paylaş