havadurum

"Çanakkale'yi arşınlıyoruz"

912

Ak Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindekiler, Ezine`de bir dizi ziyaret ve toplantı yaptı. Ziyaretlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonuna dikkat çeken Başkan Makas, "Ak Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz" dedi. Ak Parti İl Başkanı Naim Makas ve beraberindeki heyet ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretlerine Ezine`de devam eden Makas`a; Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclisi Üyeleri, İl, Gençlik, Kadın ve İlçe Yöneticileri eşlik etti. Makas ve beraberindekiler Ezineli vatandaşlarla bir araya geldi. 

 
Esnafları ziyaret etti
Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, AK Parti Ezine İlçe Başkanı Mehmet Ünsal ve İl Genel Meclis Üyesi Murat Yahya Sezgin`in de yer aldığı ziyaretler kapsamında Başkan Makas, ilçede hizmet veren pazar esnafının yanı sıra çarşı esnafıyla da görüştü. Esnaf ve vatandaşların ilgisiyle karşılanan Makas, esnafa hayırlı işler dileğinde bulundu. Esnafın talep ve önerileri de dinleyerek notlarını alan ve yurttaşlarla uzun süre sohbet eden Makas, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Türkiye Yüzyılı vizyonuna da dikkat çekti ve partisinin çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi. Ezine Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantısı`na katılan Başkan Makas, Türkiye gündeminin yanı sıra Çanakkale genelinde yapılan yatırım ve projeler ile ilgili de değerlendirmelerde bulundu. 

Ezinelilerin evlerine misafir oldular
Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı ve beraberindeki partili kadınlar ise ilçede ev ziyaretleri gerçekleştirerek Ezinelilerle bir araya geldiler. Çanakkale`de ilçe ziyaretlerine devam eden Ak Parti İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri, Ezine ilçesinin dört bir yanında dolaştı. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Ak Partili kadınlar, pazarda kadın esnafları da ziyaret etti. Karadayı ve beraberindeki partililer, Ezine halkına göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür etti. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Uysal, Ezine İlçe Gençlik Kolları Teşkilatı ile birlikte, ilçede hizmet veren genç esnaflar ile bir araya geldi. Esnaflarla sohbet edip gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Uysal, Ak Parti`nin gençlere verdiği öneme değinerek çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

"Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi dolaşıyoruz"
Ezine ilçesi ziyaretiyle ilgili bilgi veren Ak Parti İl Başkanı Makas, "Ezine ilçe programımız kapsamında; 3 Kademe İl ve İlçe teşkilatlarımız ile birlikte pazar ve çarşı esnafımızı ziyaret ederek sohbet edip hayırlı işler diledik. Aynı zamanda Kadın Kolları Teşkilatımız hane ziyaretlerini gerçekleştirdi. İlçe Başkanımız Mehmet Ünsal, Belediye Başkanımız Güray Yüksel, İl Kadın Kolları Başkanımız Özlem Karadayı, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, İlçe Belediye ve İl Genel Meclis Üyelerimiz, İl/İlçe kademe yöneticilerimiz ile Ezine ilçemizdeyiz. Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi arşınlamaya, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.
 
"Tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz"
Ezine Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantısı`na da katılan Başkan Naim Makas, "2023 hedeflerimiz doğrultusunda Ak Kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma programlarımız içerisinde il-ilçe teşkilatlarımızla, danışma ve istişare toplantılarımızı da gerçekleştiriyor, notlarımızı alıp, Ak ailemize kazandırdığımız yeni üyelerimizin rozet takma törenlerini gerçekleştiriyoruz. Ak Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz" diye konuştu.
(Nevin Yüksel)
Paylaş