havadurum

"Türkiye'yi ve Çanakkale'yi 'İyi'ler yönetmeli"

1271

 İyi Parti Çanakkale Kurucu Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan Yönetim Kurulu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda gündemdeki konular ele alındı. İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Balkan, İyi Parti olarak Türkiye ve Çanakkale`yi ‘İyi`lerin yönetmesini istediklerini belirtti. Balkan, İyi Parti Merkez ilçe Yönetim Kurulunun da katıldığı toplantıda, son zamanlarda İyi Parti üye sayısının da arttığına dikkat çeken İyi Parti Çanakkale Kurucu Merkez İlçe Başkanı Balkan; “İyi Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı olarak, Partimizi başarıya götürecek, siyasi faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bir taraftan Teşkilat yapılanmamızı Çanakkale Merkez, Kepez Mahalleleri ve Merkeze bağlı 54 Köy`de tamamlamaya çalışıyor, diğer taraftan etkinlikler düzenleyerek İyi Parti`yi Çanakkaleli seçmen ile buluşturuyoruz. Üye Sayımızı hızla arttırıyoruz. Her kesimden vatandaşımız böyle gitmez, Doğru, Samimi ve Türk Milletini en İyi yönetebilecek lider Meral Akşener, diyerek partimize üye oluyor. İyi Parti olarak Türkiye ve Çanakkale`yi İyi`lerin yönetmesini istiyoruz” dedi.

 
“Siz nasıl bereketli topraklarımızı, suyla dolu göllerimizi bitirdiyseniz İyi Parti de sizi bitirecek”
Balkan yaptığı açıklamanın devamında, genel ve yerel yönetimlerin kendi menfaat ve varlıklarını koruma telaşına düştüklerini, vatandaşların bu durumda sıkıntı yaşadıklarını belirterek; “Genelde ve Yerelde maalesef kötü yönetiliyoruz bile diyemiyoruz, adeta Genel ve Yerel yöneticiler yönetmeyi unutup kendi menfaat ve varlıklarını koruma telaşına düşmüş durumdalar. Her alanda milletimizden gelen sıkıntı feryatlarına kulaklarını tıkamış, adeta birikmiş, problemleri yok sayarak kendi kurdukları ayrıcalıklı sefalarını sürdürme telaşındalar. Emekli geçim sıkıntısı içinde, çiftçi borç batağında, esnaf iflasın eşiğinde, gençlik geleceğe yönelik umutlarını kaybetmiş, Çevre hiç olamadığı kadar yok edilme ile karşı karşıya, Hava, toprak ve gıda zehirlenmelerinden dolayı Kanser vakaları artmış fakat Monşerlerin umurunda değil. Onların tek bir telaşı var, Milletin zar zor ödediği vergileri ihale, teşvik, destekleme yöntemleri ile nasıl kendimize cukkalayabiliriz. Sus payı olarak da bir kısmını çevrelerine sadaka dağıtarak kurdukları tezgahları, her şeye rağmen sürdürmeye çalışıyorlar. Artık işiniz zor, nasıl siz bereketli topraklarımızı, suyla dolu göllerimizi bitirdiyseniz İyi Parti de sizi bitirecek. İyi Partinin Cesur ve Vatanperver insanları bundan sonra size Milletin hakkını yedirtmeyecek” dedi.
 
“Bugüne kadar entrika ve oyunlar ile Milleti kandırdınız”
Meral Akşener’in Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yaptığı gibi, kısa bir sürede mucizeler yaratabileceğini dile getiren Balkan; “Bugüne kadar şeytanın bile aklına gelmeyecek entrika ve oyunlar ile Milleti kandırdınız. Yaptıklarınızın ortaya çıkmaması için, basını ve adaleti güdümünüze almaya çalıştınız, yetmedi verilerle oynayarak kendinizi başarılı göstermeye çalıştınız fakat artık ‘takke düştü kel’ göründü. Bundan sonra ne yapsanız fayda etmeyecek, çünkü Türk Milleti geriye dönük baktığında siz neyi vaat ettiyseniz tersini yaptığınızı gayet net görüyor. Türk Milleti, Meral Akşener gibi doğru bir lider ile aynı Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının yaptığı gibi, kısa bir sürede mucizeler yaratabileceğini biliyor. Tüm sıkıntıların, sizin kötü yönetiminizden kaynaklandığını, İyi bir yönetim ile refaha kavuşabileceğinin farkına vardı” dedi.
 
“Etkinliğimize İyi Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sn. Osman Ertürk Özel`de katılacaktır”
Başkan Balkan, vatandaşları 10 Şubat’ta yapılacak olan Kongreye çağrıda bulundu. Balkan ayrıca, İyi Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel`in de Çanakkale’ye geleceğinin müjdesini verdi. Balkan; “Değerli Çanakkaleliler, sizlere daha İyi hizmet edebilmek için, 10 Şubat Cumartesi günü İyi Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak Kongreye gidiyoruz.  Çanakkale Kordon da bulunan Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde 1’inci Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Kurucu Yönetim Kurulu olarak, Merkez İlçe teşkilatımızı çok kısa bir sürede oluşturduk ve faaliyete soktuk, şimdi üyelerimiz tarafından seçilerek görev başına gelmek istiyoruz. Çanakkalelileri, değerli basınımız aracılığı ile 1’inci Olağan Kongremize davet ediyoruz. Kongre hazırlıklarımızı titizlikle tamamladık, şahsımın başkanlığında 33 Asil ve 33 Yedek Merkez İlçe yöneticisi ile göreve talibiz. İnşallah 10 Şubat Cumartesi günü seçilerek İyi Parti Çanakkale Merkez İlçe Yöneticileri olarak Ülkemize ve Çanakkale’mize var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Çok Çalışıp başaracağımıza olan inancımız tamdır. 11 Şubat Pazar günü yine Kordon Türkan Saylan Sosyal Tesislerinde Engelli, Kadın ve Gençlerimizin sorunlarına yönelik 1’inci Sosyal Etkinlik programımızı gerçekleştireceğiz. Yine 11 Şubat Pazar Akşamı Çanakkale 286 Restoranda İyi Partililer yemekli toplantıda bir araya gelerek, Genel Başkanımız Meral Akşener`in tam bir yıl önce Çanakkale ziyareti esnasında elektriklerin kesilmesi sureti ile yaşanan Demokrasi ayıbına dikkat çekeceğiz. Akşam Etkinliğimize İyi Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Sn. Osman Ertürk Özel`de katılacaktır” dedi.
(Seçkin Sağlam)
Paylaş