havadurum

Ak Partili Makas, Ayvacık'ta

651

Ak Parti İl Başkanı Naim Makas ve İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal, Ak Parti Ayvacık İlçe Başkanı Fatih Kocabıyık, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili, ilçede ziyaretlerde bulundu. Makas ve beraberindekiler vatandaşların talep ve önerileri not alıp, hem ülke hem Çanakkale gündemine ilişkin bilgi verdi. Çanakkale ve ilçelerine yapılan yatırım ve projelere de dikkat çeken Makas, Ayvacık halkına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın selamını ileterek, misafirperverliklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti. İlçenin dört bir yanında dolaşıp vatandaşlarla tek tek tokalaşan Başkan Makas, talep ve önerileri dinleyerek not aldı. İlçede hizmet veren esnafları da ziyaret eden Makas, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Bunun anı sıra Ak Partili kadınlar ve gençler de Ayvacık ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alperen Uysal ve beraberindeki gençler, pazarda ve çarşıda esnaflarla görüşüp talep ve önerileri dinlerken, Ak Partili kadınlar da ev ziyaretleri ve çarşıda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

 
"Buluşmalarımıza devam ediyoruz"
Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan Makas, "Ak kadrolarımızla adım adım Çanakkale`yi arşınlamaya, hemşehrilerimiz ve teşkilatlarımızla buluşmalarımıza devam ediyoruz. Ayvacık ilçe programımız kapsamında; 3 Kademe İl ve İlçe teşkilatlarımız pazar ve çarşı esnafımızı ziyaret ederek sohbet edip hayırlı işler diledi. İlçe Başkanımız Fatih Kocabıyık, İl Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, İl/İlçe/Beldelerimizdeki kademe yöneticilerimiz ile birlikte Ayvacık`ın güzel insanlarına selam verdik, hasbihal ettik" dedi. 
 
"Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla gurur duyuyoruz"
Ayvacık Daraltılmış Danışma ve İstişare Toplantısı`na da katılarak partililerle bir araya gelen Başkan Makas, toplantıda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Partililerinde görüşlerini dile getirdiği toplantıya hakkında Makas, "2023 hedeflerimiz doğrultusunda Ak Kadrolar olarak tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışma programlarımız içerisinde İl/İlçe teşkilatlarımızla, danışma ve istişare toplantılarımızı da gerçekleştiriyor, notlarımızı alıyoruz. Ak Parti ailesinin mensupları olarak, Türkiye`mizin çeyrek asrına damga vurmuş kadrolarımızla ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile gurur duyuyoruz" sözlerine yer verdi.
(Nevin Yüksel)
Paylaş