havadurum

Çan Gençlik Kalespor favori

1211

Beylikdüzü takımı sezonun ilk 2 haftasında iç ve dış salonlarda oynadığı müsabakaları 3-0`lık skorlarla kaybederek, puansız kaldı. Türkiye Voleybol Federasyonu`nun bu sezon için yürürlüğe koyduğu statüye göre, ilk aşamada lig sistemiyle oynanacak deplasmanlı ve çift devreli maçların ardından son 4 sırada kalan takımlar Misli Com. Sultanlar Ligine veda ederek, Kadınlar Voleybol 1.Ligine düşecek.


Statü
1. Müsabakalar çift devreli, deplasmanlı, lig sistemine göre oynanacak. 
2. Lig Etabı sonunda son 4 sırayı alan takımlar (13., 14., 15. ve 16.) 1. Lige düşecek.
3. Lig Etabını birinci sırada bitiren takım CEV Şampiyonlar Ligi`ne son sıradan (CEV Kontenjanına göre) katılmaya hak kazanacak. 
4. Lig Etabı sonunda 1., 2., 3. ve 4. olan takımlar Play-Off 1. Etap maçlarını oynarlar. Play-Off 1. Etap maçları sonunda ligin 1,, 2., 3. ve 4.`sü belirlenecek.
5. Lig Etabını 5., 6., 7. ve 8. sırada bitiren takımlar Play-Off 2. Etap maçlarını oynarlar. Play-Off 2. Etap maçları sonunda ligin 5., 6., 7. ve 8.`si belirlenecek
6. Avrupa Kupalarına katılım (Şampiyonlar Ligi, CEV Cup, Challenge Cup ve Balkan Kupası), Play-Off 1. ve 2. Etap maçları sonucunda belirlenen sıralamaya göre yapılacak.
 
 
Paylaş