havadurum

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Finali: Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Süper Kupa heyecanı zirveye çıkıyor! 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda Galatasaray ve Fenerbahçe, kupayı müzelerine götürmek için kozlarını paylaşacak.

1786

Derbi heyecanı Süper Kupa'da zirveye taşıyor! Süper Lig şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası sahibi Fenerbahçe, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor!

Süper Kupa finali için futbolseverlerin heyecanı dorukta! Son şampiyon Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası son şampiyonu Fenerbahçe, kozlarını paylaşacak. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak bu büyük maçı Volkan Bayarslan yönetecek.

Maçın Yayın Saati ve Kanalı

Süper Kupa finali 7 Nisan Pazar günü saat 21.30’da atv kanalında canlı ve şifresiz yayınlanacak. Yardımcı hakemler ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan olarak belirlendi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde 11 Nisan’da Yunanistan ekibi Olympiakos ile deplasmanda yapacağı maç dolayısıyla Süper Kupa’nın ertelenmesini talep etmişti. Ancak maçın ertelenmemesi sebebiyle Galatasaray karşısına, 19 yaş altı takımıyla çıkma kararı aldığını açıkladı.

Okan Buruk’un Galatasaray İle Başarısı

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde Galatasaray, Fenerbahçe ile 3 kez karşı karşıya geldi. Geçen sezon Fenerbahçe ile ligde oynadığı 2 derbiden de 3-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sezon da ligde deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe’ye rakip olduğu söz konusu 3 derbide gol yemeyen sarı-kırmızılılar, rakip fileleri 6 kez havalandırdı.

Savunma ve Hücum İstatistikleri

Süper Kupa’da karşı karşıya gelecek iki takım, bu sezon başarılı istatistikleriyle dikkati çekiyor. Ligde şampiyonluk yarışı veren iki ekipten Galatasaray, bu sezon çıktığı 31 lig maçında yediği 20 golle en iyi savunma yapan takım konumunda bulunuyor. Süper Lig’de oynadığı 31 maçta ağları 83 kez havalandıran Fenerbahçe ise ligin en golcü ekibi olarak öne çıkıyor.

Şanlıurfa’ya Geliyorlar

Galatasaray kafilesi, 6 Nisan günü özel uçakla İstanbul Havalimanı’ndan Şanlıurfa’ya hareket edecek. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesinde basın toplantısında soruları yanıtlayacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş