havadurum

İyi Parti "Anlat hemşerim dertleşelim" dedi

834

 İyi Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kollarının başlattığı ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ projesi çerçevesinde, Çanakkale Cumhuriyet Meydanında  etkinlik düzenlendi.  Etkinliğe, Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sinem Uludamar, Kurucular Kurulu Üyesi Neslihan Sever, Çanakkale İl Başkanı İrfan Dehmen, Merkez İlçe Başkanı İsmet Balkan, il ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Proje stantlarını ziyaret eden kadınlara karanfil dağıtıldı. Aynı zamanda, vatandaşların ‘siyaset, ekonomi, ticaret, tarım, turizm, şehircilik’ başta olmak üzere çok geniş konularda sorunları dinlenerek görüşleri alındı. İyi Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ projesi kapsamında ilimizde olmaktan büyük mutluluk duyduğunu, proje ekibine ve organizasyonu gerçekleştiren İyi Parti İl Yönetimine çok teşekkür etti. Uz’un ardından İyi Parti GİK  Üyesi Sinem Uludamar, açıklama yaparak projenin önemini anlattı.  İyi Parti’nin Türkiye’nin umudu haline geldiğini belirten Uludamar;  “Bütün etkinlikleriyle fark yaratan ve insanımızın gönlünde yer edinen İYİ Parti, büyük bir projeye daha imza atıyor.  İYİ Parti Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı’nın yürüttüğü bir hizmet projesi olan ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ sloganıyla yola koyulan otobüsümüz sessiz çoğunluğun sesi, insanımızın dert yoldaşı, sıkıntılarının çaresi oluyor. Biliyorsunuz ulusal medyanın önemli bir kısmı, gerçek halkın sesine kulak vermiyor. Gerçek sorunlar paylaşılmıyor.  Sözü olanı, derdi olanı konuşturmayan siyaset anlayışına inat, sessizlerin sesi, sözü olanların dili olmak için yollardayız.  Bu proje, cesur insanlar hareketidir. İyi Parti olarak; eşitlikçi, paylaşımcı, girişimci, adaletli, hoşgörülü ve konuşan bir Türkiye yaratmak, en öncelikli hedefimiz, en önemli görevimizdir. Eleştiriye tahammülü olmayan bu iktidar döneminde insanımız sıkıntı çekmekten, suskun kalmaktan, korku duymaktan halsiz kalmış, yorgun düşmüştür” dedi.  

 
“Tek adam rejimine inat, halkımızın gerçek iradesini idareye koyacağız”
Milletin kendileri ile ‘görüşmek, konuşmak ve dertleşmek’ için ‘İyi Parti Dinliyor, Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ projesiyle önemli bir çalışmaya imza attıklarını ifade eden Uludamar;  “Durmayacağız, tek adam rejimine inat, yeni projelerle sevgili halkımızın gerçek iradesi idareye koyacağız. Proje kapsamında Muğla-Fethiye’den yola çıkan otobüsümüzle, Denizli ve Manisa’dan sonra Şehitler Diyarı Çanakkale’mizde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Bugün Dünya Kadınlar Günü olması mutluluğumuzu bir kat daha arttırıyor.  Bugün, memleketi güllük gülistanlık göstermeye çalışan yandaş medyaya inat, akşama kadar, sessiz çoğunluğun bütün dertlerini, sıkıntılarını, fikirlerini dinleyeceğiz ve halkımızın gerçek sorunlarını tespit edeceğiz.  Çanakkale, tarihi kadar turizmiyle, tarımı kadar sanayisiyle, deniziyle, boğazıyla, adalarıyla Türkiye’nin göz bebeğidir.  Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı şehirdir. Hem de güzel ülkemizin tipik bir örneğidir.  Şehitlikleri, savaş alanlarıyla milletimizin yüreğine kazınmış bir şehrimizdir.  Tarihi geçmişiyle, Truva’sıyla, Parion’uyla dünya tarihine ışık tutan bir şehrimizdir.  Ürün çeşitliliğiyle, oksijen deposu Kazdağlarıyla,  Ezine peyniriyle, Bayramiç elmasıyla, beyaz şeftalisiyle, Lâpseki kirazıyla, Umurbey şeftalisiyle, Biga köftesiyle, Yenice biberiyle, Ayvacık kilimiyle, Gelibolu sardalyesiyle, Seramiğiyle, Adalardaki organik ürünleriyle, zeytiniyle, Üniversitesiyle, zengin kültürü ve folkloruyla,  Çalışkan insanlarıyla, emeklileriyle, barışın kenti oluşuyla öne çıkan Çanakkale’mizde, ‘Anlat Hemşerim Dertleşelim’ projesi çerçevesinde olmaktan onur duyuyoruz.  Burada halkımızın, sessiz çoğunluğun sesi olmaktan gurur duyuyoruz. İş dünyasının, tarım sektörünün, Sanayi sektörünün, turizm sektörünün, Eğitim ve konaklama sektörünün, Pazarlama, ulaşım, çevre gibi hemen bütün sektörlerin, İnsanımızın dertlerine ortak olmak, sorunlarına çözüm üretmek, politikalar geliştirmek için güzide Kentimiz Çanakkale’mizdeyiz. Bütün halkımızı konuğumuz olmaya çağırıyoruz” dedi.
 
“Üreten bir Türkiye kuracağız”
Toplumsal barışı sağlayarak üreten bir Türkiye kuracaklarını dile getiren Uludamar son olarak; “Adaletli, eşitlikçi, paylaşımcı, katılımcı, yapıcı ve üretken, çalışkan, insana ve çevreye saygılı, eğitim ve refah seviyesi yüksek, Modern ve Çağdaş Türkiye’yi yeniden inşa etmek için insanımızı dinliyor, dertleşiyoruz. Hep birlikte olduğumuz takdirde, yeniden toplumsal barışını sağlamış, üretici, eşitlikçi, katılımcı ve konuşan Türkiye’yi kuracağımıza inanıyoruz. Biz, İyi Partiyiz ve iyi insanlarız. Çanakkale’ye ve Türkiye’ye iyi geleceğimizi ve iyilikler getireceğimize inanıyoruz.  İnsanımızın buna inanmanızı istiyoruz. “İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim” çalışmamız ülkemize ve Çanakkale’mize hayırlı hizmetlere vesile olmasını temenni ediyor; bütün Çanakkaleli hemşerilerimize saygılar ve selamlar sunuyoruz” dedi.
(Haber Merkezi)
Paylaş