havadurum

Partilerde seçim heyecanı..

778

 Ülkenin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimleri, dün tamamlandı. Vatandaşlar ve siyasi parti temsilcileri, gün boyu oy kullanma işlemlerini sürdürürken, seçim sonuçları da aynı heyecanla beklendi. Sabah saat 08,00 itibari ile başlayan oy kullanma işlemleri, akşam saat 17,00 itibari ile son buldu. Oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından sandıklar açıldı ve oylar, sayıma hazır hale geldi. Okul sınıflarında kurulan seçim sandıkları saat 17,00 itibari ile kapandı. Oy sayma işlemleri, sandık görevlileri ve sandık başkanlarının, oyları birer birer sayarak bilgileri en doğru şekilde vermeye çalışmaları ile devam etti. Yapılan çalışmalar gece boyu devam ederken, ülke geneli seçim sonuçlarını beklemeye başladı.

 
İyi Parti’de heyecanlı bekleyiş… 
Saat 17,00 itibari ile başlayan oy sayma işlemi, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar tarafından sabırsızlıkla beklendi. İyi Parti Çanakkale İl Örgütü, seçim sonuçlarını canlı yayınla vatandaşlara aktaran televizyon kanallarından takip etti. İyi Parti İl Binasında seçim sonuçlarını bekleyenler arasında İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Çanakkale Milletvekili adayı Rıdvan Uz, İyi Parti Çanakkale İl Başkanı Av. Eşref Bener Varol ve partililer vardı. Partililer, oylarını gün boyu heyecanla kullanırken parti binasında sonuçları aynı heyecanla beklemeye başladılar. Heyecanlı bekleyiş oy sayımının tamamlanmasının ardından sona erdi.
 
CHP İl Örgütü, seçim merkezi kurdu…
CHP Çanakkale İl Örgütü, parti il binasına kurulan sistem ile seçim sonuçlarını beklemeye başladı. Özellikle CHP İl Binasında yapılan çalışmalar, oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından başladı. Partide yapılan çalışmalarda Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve partililer yer aldı. Çalışmalar, gece boyu devam ederken partililer ise sonuçları gece boyu takip etti. Parti il binasında süren heyecanlı bekleyiş seçim sonuçlarının net bir şekilde açıklanmasının ardından tamamlandı.
(Baykal Sağlam)
Paylaş