havadurum

Sportif etkinlikler

708

 Ç.Belediyespor; 

Bu sezon elit takımların yer aldığı Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde tutunması, ancak baraj etabı maçları ile mümkün olabilecek Çanakkale Belediyespor 11 Şubat 2018 pazar günü saat 14.00’de Anafartalar Spor Salonu’nda dişli rakip Vakıfbank’la karşılaşacak. Salona en az 1 puan için çıkacak Boğaz’ın sultanları şansını da zorlayarak, galibiyet peşinde koşacak. Çanakkale Belediyespor Vakıfbank maçının ardından 14 Şubat’ta Akatlar Spor Salonu’nda Beşiktaş, 18 Şubat’ta Anafartalar Spor Salonu’nda Fenerbahçe ve 24 Şubat’ta Burhan Felek Spor Salonu’nda Galatasaray’la karşı karşıya gelip, baraj öncesi normal lig müsabaka-larını tamamlayacak. 
 
Çanakkale Dardanel; 
10 Şubat 2018 cumartesi günü saat 13.30’da 18 Mart Stadı’nda 3.lig, 1.grubun vasat takımlarından Bergama Belediyespor’la kozlarını paylaşacak Kırmızı-Beyazlı  ekip, bu müsabakanın ardından 4 gün içinde 2 resmi maç daha oynayacak. Çanakkale Dardanel, 14 Şubat 2018 çarşamba günü saat 13.30’da deplasmanda Kozan Belediyespor’la karşılaştıktan sonra 18 Şubat 2018 pazar günü saat 13.30’da 18 Mart Stadı’nda lider Manisa Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.    
 
Bigaspor – Yeni Çanspor;
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 13 takımlı 12. Grubu’nda Çanakkale’yi temsil eden Bigaspor ve Yeni Çanspor 11 Şubat 2018 pazar günü saat 14.00’de başlama vuruşu düdükleri çalınacak maçlarda puan uğraşı verecek. Bigaspor, İlyas Bayram Stadı’nda İstanbul temsilcisi Çıksalınspor’u ağırlarken,  Yeni Çanspor İstanbul deplasmanında lig ikincisi Sultangazispor’un konuğu olacak.  Özellikle Yeni Çanspor’un rakibi karşısında alacağı sonuç sezon kaderi üzerinde belirleyici olacak.
 
Yeşil Bayramiçspor;
Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da  Türkiye Bayanlar Voleybol 1.ligde yer alan Yeşil Bayramiçspor kısıtlı  imkanlarıyla potansiyelli rakiplere karşı mücadele veriyor.  Bu kategoride tutunmak için şiddetle puanlara ihtiyacı olan Bayramiç’in Sultanları 10 Şubat 2018 cumartesi günü saat 14.00’de dış salonda Salihli Belediyespor’la karşılaşacak.  

Biga  Çiçeklidedespor;
Bu sezon ilk kez Türkiye Bayanlar Voleybol 2.lig, 2.grupta mücadele veren Biga kulübü Çiçeklidedespor tecrübe aşamasından geçerken, doğal olarak inişli – çıkışlı bir grafik çiziyor. Biga’nın Sultanları 11 Şubat 2018 pazar günü saat 19.00’da İstanbul Burhan Felek Spor Kompleksi, 50. Yıl Spor Salonu’nda FMV Işıkspor’la karşı karşıya gelecek. 
 
Boğazgücü;
Çanakkale’nin Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Boğazgücü, lige verilen devre arası tatilinin ardından ilk maçını deplasmanda oynayacak. Ali Yasin Zengin başkanlığındaki Boğazgücü, 18 Şubat 2018 pazar günü saat 12.00’de Ankara’nın Altındağ Spor Salonu’nda güçlü rakip Ankara Büyükşehir Belediyespor’la kozlarını paylaşacak. 
 
Yerel Futbol Maçları;
Çanakkale Amatör Liglerine 10 – 11 Şubat 2018 cumartesi – pazar günleri devam edilecek.  Merkez, ilçe ve beldelerde oynanacak müsabakalar, Süper Amatör, 1.Amatör, U-19, U-16, U-15 kategorilerin-de gösterime girecek. Süper Amatör’de Geyikli Belediyespor’dan sonra Arslancaspor’un da ligden çekilmesiyle bu kategori 15. haftadan itibaren 10 takımın katılımıyla oynanacak 
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş